Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bana Yard?mc? Olabilecek misiniz??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Bana Yard?mc? Olabilecek misiniz??

Merhaba Arkada?lar,

Forumunuzu k?sa bir süredir takip ediyorum. San?r?m aran?zda bana yard?m edebilecek arkada?lar vard?r. ben bu sene dv2009 vizemi ald?m. yani green card için hak kazand?m. Temmuzun ortas?na do?ru gitmeyi dü?ünüyorum. Nedeni ise haziran?n sonuna do?ru k?br?sdan mezun olucam. oraya gitti?imde belli süre hem ingilizcem geli?sin hemde elime biras para geçsin diye alaska da çal??may? dü?ünüyorum. Wat i?leri geldi ilk olarak akl?ma. Ama bir kaç firma gezdim ve benden 1300 dolar gibi para istediler. Vizemin oldu?unu söylememe ra?men indirim yapmad?lar. neyse sizlerden iste?im yard?m, acaba internet üzerinden alaska da i? bulabilirmiyim, bulursamda nas?l güvenebilirim bana yard?mc? olursan?z çok sevinirim te?ekkürler..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

www.craiglist.com a bakabilirsin arkadasim. Sakin firmalara para kaptiriyim deme. Sonucta orada istedigin isi bulabilirsin. Verdigim siteden is ve ev ayarlayabilirsin. Green Card icin de tebrikler.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

te?ekkur ederim arkada??m. ama craiglist e güvenilir mi peki ?? sirket beni kabul ederse do?rulu?unu nas?l bilece?im peki???

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkadasim zaten oradaki firmalar ile temasa gecip kendilerinden bir is sozlesmesi alacaksin. Eger sozlesmeli calistirmayi istemeyen firmalar olursa ne kadar sure calistiracaklari konusunda bir teminatin olamaz. Ama temmuz ayinda Alaska'da fazla bir is imkani bulabilecegini zannetmiyorum. Cunku WAT ile gelenlerin bile issiz bekledigi donemler oluyor. Ama onun disinda craiglist amerika'nin en guvenilir is bulma sitesidir. Bizatihi Amerikalilar da kullanmaktadir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Spineless Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkada?lar,

Forumunuzu k?sa bir süredir takip ediyorum. San?r?m aran?zda bana yard?m edebilecek arkada?lar vard?r. ben bu sene dv2009 vizemi ald?m. yani green card için hak kazand?m. Temmuzun ortas?na do?ru gitmeyi dü?ünüyorum. Nedeni ise haziran?n sonuna do?ru k?br?sdan mezun olucam. oraya gitti?imde belli süre hem ingilizcem geli?sin hemde elime biras para geçsin diye alaska da çal??may? dü?ünüyorum. Wat i?leri geldi ilk olarak akl?ma. Ama bir kaç firma gezdim ve benden 1300 dolar gibi para istediler. Vizemin oldu?unu söylememe ra?men indirim yapmad?lar. neyse sizlerden iste?im yard?m, acaba internet üzerinden alaska da i? bulabilirmiyim, bulursamda nas?l güvenebilirim bana yard?mc? olursan?z çok sevinirim te?ekkürler..
    oncelikle tebrik ederim arkadas?m.. cok sansl? oldugunu elindeki vizeye sahip olman?n bi cok kisinin hayali oldugunu soyleyeyim once.
    senin isini burdan bulmana gerek yok. sen once bi git americaya yerles. sonra orda isini arars?n. senin yerinde olsam ucuz ve sakin eyaletlere giderim. hem americaya al?sma ac?s?ndan hemde kolay is bulma ac?s?ndan daha iyi. unutmaki sen yasal olarak gidiceksin ve her eyalette kolayl?kla is bulabilirsin.. kacaklar?n yogun oldugu bolgelere gitme derim.. new yorka hic gelme... buras? kacaklar?n yogun oldugu bolge ve tan?d?g?m bi kac greencardl? bile is bulam?yo...

bi?ey sormak ?st?yorum beyaz zarf ne zaman gecti eline. bende bekliyorumda.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

karde?im senin forumun buras? de?il

mezun.com forumlar?na gideceksin. uçak biletini al?p git i?te. ne u?ra??yosun wat ile

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aynen al bileti canin nereyi istiyorsa git yaninda biraz para gotur ise girene kadar idare etsin orda hemen is ara bulursun yaz ortasinda.. artik sonrasi sana kalmis... bol sans..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karde?im senin forumun buras? de?il

mezun.com forumlar?na gideceksin. uçak biletini al?p git i?te. ne u?ra??yosun wat ile
    allahta seni guldursun faruk. resmen kovmaktan beter ettin adam?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

adam sinirlendi abi ahaha
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen haziranda elime ula?t? mülakata ?ubat ay?nda girdim ve vizeyi ald?m.
    forumun buras? de?il diyen arkada?a da ?unu diyorum. WAT la gitmek istedim. i?im haz?r olsun diye. san?r?m do?al hakk?m..

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle tebrik ederim arkadas?m.. cok sansl? oldugunu elindeki vizeye sahip olman?n bi cok kisinin hayali oldugunu soyleyeyim once.
    senin isini burdan bulmana gerek yok. sen once bi git americaya yerles. sonra orda isini arars?n. senin yerinde olsam ucuz ve sakin eyaletlere giderim. hem americaya al?sma ac?s?ndan hemde kolay is bulma ac?s?ndan daha iyi. unutmaki sen yasal olarak gidiceksin ve her eyalette kolayl?kla is bulabilirsin.. kacaklar?n yogun oldugu bolgelere gitme derim.. new yorka hic gelme... buras? kacaklar?n yogun oldugu bolge ve tan?d?g?m bi kac greencardl? bile is bulam?yo...

bi?ey sormak ?st?yorum beyaz zarf ne zaman gecti eline. bende bekliyorumda.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Bak dostum eger yaz sezonunda Alaska 'nin neresine gidersen git is bulursun . Fakat sen garanti olsun diyorsan eger verecegim linkteki fabrikalarin google 'dan internet adreslerini bul . Oradan irtibata gec .

LINK = http://www.turkishwat.net/fabrikalar-f67.html
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Arkada??m ben senin iyili?in için konu?uyorum. Ortalama 750$ masrafla yani sadece uçak bileti ödeyerek gidersin Amerika'ya.
    WAT için ödenen vize almak içindir. Sen zaten bunu alm??s?n.
    Yabanc? bi ülke oldu?u için çekiniyorsun, anlad?m ama Alaska'ya gidicem falan diyorsun. Bu çok yanl?? ve saçma.

amerikadaki türklerin kurdu?u siteler var. buralardan ilanlar? takip et. mezun.com üyelerinin ço?u amerika'da ikamet ediyor. onlardan da gidece?in eyaletin ve ?ehrin ayr?nt?lar?n? ö?renebilirsin.
    espirileri yorumlar nedeniyle sende celallenmi?sin, laf çarpm??s?n bana. Forum babam?n mal? de?il ya, istersen hiç ç?kma. Banane
    Konu faruk tarafından (14-03-2009 Saat 07:06 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İmlâ

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

break ve faruk te?ekkür ederimm..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)