slm arkada?lar 2009 yaz? için ocean city gidecek olanlar varm? ?

slm arkada?lar 2009 yaz? için ocean city gidecek olanlar varm? ?

ben var?m![]()

peki tan??al?m o zman hocam

yaln?z ben mülakata girmedim pek iyi de?il ingilizcem
merhaba arkada?lar bende var?m ocean city yolcusu siz nerede çal??acaks?n?z. ben ponzetti's pizzada hosteslik yapaca??m

sen nerde çal??çan elninoyavuz?

Ben de var?m. bayside skillet de çal??aca??m.

arkadaslar merhaba b?z de uc arkadas ocean c?ty e g?d?cez sunset gr?ll restaurant da cal?scaz.ucak b?let? konusunda bana yar?mc? olab?lcak var m??

slm arkadaslar b?z de 3 k?s? ocean c?ty e g?tcez.sunset gr?ll de cal??caz.ucak b?let? konusunda yard?mc? olab?lcek var m??

arkadaslar merhaba b?zde uc k?s? ocean c?ty e g?d?cez.sunset grill de cal??caz.ucak b?let? alan arkadaslar yard?mc? olab?l?rler m??
bende ocean city deyim Playland e?lence park?nda çal???cam![]()
bende bu yaz ocean city deyim carousel resort hotelde çal??acam ba?ka çal??an olacak m? ocean cityciler...![]()
ciddi mi sölüorsun yaw para para kazan?yorlard? derken anlayamad?m ama sevindirici bi?e olsa gerek...

bende ocean city'deyim arkada?lar bu yaz, castle in the sand otelde çal??cam, 32.. caddedeym??.![]()

yaw bende ocean city ye gidiy?rum ama maryland de?il new jersey.

bende nj ocean cityde olucam

bende west oc'de olucam sunset grillede![]()

ben de ocean yolcusuyum 3 arkada?la gidece?iz.konaklama bulamad?k hale konaklama konusunda yard?mc? olursan?z sevinirim

merhaba arkadaslar b?z uc k?s? ocean c?tye g?d?cez..s?z ev ?s?n? ne yapt?n?z ayarlad?n?zm? b?z b? kac yer bulduk ama cok pahal? sezonluk 1300 usd ?st?yolar!

gençler konaklama bulamayanlar. burdan ozel mesaj olarak msnlerinizi b?rak?n bende konaklama bulamad?m. 4 veya 6 ki?i bulursam ev kiral?cam.

merhaba ben de ocean city md deyim...ev konusunda ve washington dc dulles airportdan ocean city e nas?l gidilce?ini bilen var m????

15 haziran OC k?smetse 14 unde NY JFK day?z

konaklama yerini biz de bulamad?k henüz.. ev falan tutsak kiralar ne kadarm???

haftal?k 75 ile 100$ aras? de?i?iyormu?...students information center larda ev konusunda yard?mc? oluyor dediler...

bende bi arkada??mla nj ortley beach teyim bu ocean city new jerseydeki mi ??

bende 20snde ocean city de olcam, kalcak yerdim belli de?il , ev konusunda 1 ?eyler yapabiliriz belki??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks