arkadaþlar 18 martta ankarada vize görüþmesi var. vize için birsürü belgeler hazýrlýoz. orda hepsini alýyolarmý. tapu,ruhsat, banka hesabý vs.
arkadaþlar 18 martta ankarada vize görüþmesi var. vize için birsürü belgeler hazýrlýoz. orda hepsini alýyolarmý. tapu,ruhsat, banka hesabý vs.
hayir sadece asil basvuru belgelerin yani ds 156-57-58 ds 2019 varsa , 131usd fortis bank dekont,pasaport,sevis odendi belgesi (ds-2019 ile gittiysen tabi)..Digerleri destekleyici belgeler onlar sende kaliyor eger gorusmede vize memuru senden isterse gosterirsin ancak su ana kadar ole bi durumla karsilasan cok kisi olmadi..
görüþme 1.30 da. senin
1.45 de seni izlicez heralde![]()
þu görüþmeleri neden kapalý biyerde yapmýyolarkibaþkasý dinlerken konuþmak ilginç olcak. inþ ters bi soru gelmezde millete malzeme vermeyiz
![]()
sorma bende ondan korkuyorumgerci o sýrada insanlar heyecandan patlamak üzere olacagý icin pek önemi yok herkes kendi derdinde olacak
![]()
baskalari gorusme yaparken aslinda bi yandan sizde onlara sorulan sorulari cevapliyorsunuz icinizdenbir bakima prova sayilir..
hadi hayýrlýsý. sorunsuz geçsede kurtulsak þu stresten. zaman yaklaþtýkça kötü oluyo![]()
okadar net duyuluyormu ya özel denen birþey yokmu orda
heycanlandým þimdi birden düþününce kaç kiþi olur acaba orda![]()
isterseniz fisildayarak konusun gorevliylesorarsa da ozel konusuyorum sizinle dersiniz
![]()
ahahha aramýzda halledebiliriz yüksek sese gerek yok![]()
biri krokisini çizebilirmi elçiligin içinin![]()
Oraya baskina mi gidiyorsun kroki flnbig brother is watching you..Bole yazilar tedirgin eder onlari dikkat et bence hehe
![]()
birde ne kadar sürüyo toplam görüþme. yani 1.30 da görüþme var. kaçta çýkarým konsolosluktan
yani tam zamaninda baslamio tabi gorusme sonucta kalabalik oluyor baya ..Tahmini olarak 1 saat surer toplam yani beklicen biraz icerde fln
kaç dk önceden oraya gidiyosunuz. birde görüþme öncesinde yapýlan iþler çokmu
15 dk once orda olsan yeterli..Zaten onundekini takip et o ne yapiyorsa sende aynisini yapican..Watta mantik budurmesela ucuslarda aktarma varsa da kalabaligi takip edicen onlar nereye gidiyorsa dogru yer orasidir
![]()
Arkadaþlar peki ingilizce öðrenci belgesini götürmezsek ne olabilir.yani zaten ingilizce transkrip var bu yeterli olur deðilmi?
yarýn büyük gün bnm içingörüþmeden sonra vizeyle ilgili biþey söylemiyolar galiba onayladým gibilerinden. gerçi benim ds-2019 yok daha. eksik belge var diye kagýt vercekler ama. yinede olumlu bisey soylermi acaba. bende sorsammiki biletimi aliyimmi diye
![]()
benýmde ogrencý belgemý almadýlar bugun gerek yok buna transkrýptýn var dedi![]()
OFOFOF yarýn büyük gün sabahdan beri forumu okuyorum çekik gözlü beni korkutuyor .. adresini bilen varmý çekiðin![]()
ankarada görüþmede kimler varmýþ. sen istihbaratý topladýn heralde. çekik gözlü fln diosun. çekik gözlü ters birimiymiþ![]()
biraz ters köþe sorular soruyormuþ vize almanýn bir zorlugu yok ama biraz daha fazla zorluyormus
bir sarýþýn þiþko kadýn birde çekik gözlü kadýn var sanýrým.. sarýþýn daha iyi kanýmca ben kaderime razýyým gözlerimi kapatým gidicem artýk![]()
hadi hayýrlýsý bakalým bize kim gelcek. çekik gözlü kadýn gelirse derim ben senn hakkýnda biþeyler okudum nette böyle böyle diye![]()
ismimi vermeumarým hepimiz alrýz vizeyide akþamý gelince 19 þubatcýlarý okuruz
arkadaslar ara sýnýf ogrencýsýseniz tapu banka cuzdaný falan gibi evraklara gerek yok. son sýnýf ogrencisiyseniz yani mezun durumundaysanýz ozaman goturun o belgeleri...
ayrýca ogrenci belgeniz yada transkriptinizinde ingilizce olmasý zorunlu deildir.
@stephen newyorkdasýn yahu çýk gez adam ne foruma yazýyorsun
@daywalker bi ikimiz varýz heralde forumdan 18 þubatcý yarýn yakama gül takýcam beni bul arif
Konu Kortanzz tarafýndan (17-03-2009 Saat 11:26 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks