Slm arkadaslar amerikadaki türk iþletmecilerin genellikle çalýstýklarý bir bölge varmý yoksa dagýnýk olarakmý çalýsýrlar veya nerelerdedir ?
Slm arkadaslar amerikadaki türk iþletmecilerin genellikle çalýstýklarý bir bölge varmý yoksa dagýnýk olarakmý çalýsýrlar veya nerelerdedir ?
benim bildiðim ve duyduðum kadarýyla new jersey türklerin en fazla bulunduðu eyaletmiþ
doðal olarak en fazla iþletmecide ordadýr
bende turk mahallelerimiydi sokaklarimiydi tam emin diilim bulundugunu
orda tum turk yemeklerini bulabilcegimizi duymustum![]()
tabiki ben onlarin yalancisiyim![]()
![]()
Duydunda nerdedir orasý adres yazaydýn iyiolurdu
bir sitede bununla ilgili ayrýntýlý birgiler vardý.
bulursam getireyim
Emeðini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
NewJersey'de gerçekten çok Türk var. Özellikle dinner ve benzin istasyonu iþletmeciliði Türkler arasýnda çok yaygýn. Dinner dediðim þey Türkiye'deki þehirlerarasý yolculuklarda otobüslerin mola verdikleri tesis benzeri yerler oluyor. Çoðu 24 saat açýk oluyor. Amerikada SSN sahibi bir bireyin çok çalýþarak kredisini yükseltebilmesi ve bu krediyle iþ kurmasý çok kolay. Yani ne kadar çalýþýrsan karþýlýðýný o þekilde alýrsýn. Bunun en güzel örneði de saat baþý ücretlendirme modeli
admin (at) turkishwat.net
NY central park yakýnýnda Bereket varmýþ ya.Bizim arkadaþlar gps ile bulmuþlar tesadüf.
Bi özlemiþiz ki saldýrdýk yemeklere diyordu![]()
Abim 4 yýl Boston'da kaldý.Üniversiteyi orada okudu.Amerikalý'nýn da Türk'ünde yanýnda çalýþtý.Þimdi Türkiye'de çalþlýyor.
Geçenlerde konuþtuk "Amerika'daki Türklerin çoðu üçkaðýtçý oluyor çok dikkat etmek lazým.Özellikle yeni gelenleri kullanmaya çalýþanlar çok." dedi.
Tabi bu abimin karþýlaþtýðý Türklerle alakalý da olabilir.
Açýkçasý ben de çok fazla Türklerle içli dýþlý olma taraftarý deðilim çünkü sonuçta hepimizin Ýngilizce geliþtirme gibi bir hedefi var.
new-jersey fotolarý
Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.
manhattanda amish supermarket var biz arkadþlarla orda çalýþýcaz
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks