slm arkadaþlar. vize görüþmesine gitmeden önce tüm ayrýntýlarý bu forumdan okuduðum için kendi görüþmemi yazmayý bi borç bildimGörüþmeye gitmeden önce ben de diðer arkadaslar gibi stresliydim. Ama inanýn hiç gerek yok. Bu forumdaki görüþmeleri okuyarak yaþamýþ kadar oluyosunuz zaten. Görüþmeye kadar olan kýsým herkesin anlattýðý gibi, o yüzden ben direkt görüþme kýsmýna geçiyorum (G: görevli, B: ben);
G: Hi How are you?
B: I'm OK thank you, and you.
G: I'm fine. Where are you studying at?
B: Yýldýz Technical University.
G: What is your department?
B: My department is Metalurgical and materials engineering.
G: What's your GPA?
B: three point sixty three.
G: oww are you kidding me?))
G: Are you in third class?
B: No I am in fourth.
G: OK. What's your future plan after graduation?
B: Firstly I will working for ..... when I come back. After two years working period I want to continue my graduation about business administration.
G: What are your parents' job?
B: Both of them retired.
G: What are theirs old job?
B: My father had a grocery and they retired from SSK( burada "es es key" derseniz anlýyolar.)
G: Have you ever been abroad before?
B: No.
G: Where will you go in USA?
B: Pennsylvania.
G: Where will you work?
B: I will working at a fast food restaruant.
G: OK. I approve your visa. Have a nice summer...
B: Thank you, have a nice day.
Ýþte bu kadar arkadaslar. DS ve Sevis belgelerim de tam olduðu için tüm belgelerim onlarda kaldý. Bi kaç güne kadar göndereceklermiþ. Acaip hafifledim vallahi üstümden yük kalktý. 4. sýnýf olmam sebebiyle biraz sýkýntýlýydým ama çok kolay oldu. Hep ayný tarz sorular soruyolar o yüzden korkmayýn. Ses mikrofondan çok anlaþýlýr geliyor. Sorularý anlamayanlara daha basit þekilde defalarca tekrarlýyorlar. Yine anlamayanlara türkçesini soruyorlar ve buna raðmen onay veriyorlar. Dediðim gibi bu forumdaki sorulara çalýþýn yeter. Tabi özel durumlarý olanlara ekstra soru sorabiliyorlar. Bi de dikkat edin numaralarýnýz bazen karýþýk yanýyor. Dýþarýda oturuyorsanýz depar atmak zorunda kalýyorsunuz![]()
Herkese bol þans darýsý baþýnýza...))

Görüþmeye gitmeden önce ben de diðer arkadaslar gibi stresliydim. Ama inanýn hiç gerek yok. Bu forumdaki görüþmeleri okuyarak yaþamýþ kadar oluyosunuz zaten. Görüþmeye kadar olan kýsým herkesin anlattýðý gibi, o yüzden ben direkt görüþme kýsmýna geçiyorum (G: görevli, B: ben);
Alýntý

Bookmarks