sarýþýnýmsý bir adam, japonumsu bir adam ve bir tane kadýn vardý, ben sarýþýnýmsý olan adamla görüþtüm.
sorular; nasýlsýn, nerde okuyorsun, sýnýfýn, anne baba iþi, nereye gýdeceksýn, ne ýs yapacaksýn idi.
belgelerime bakarken transkripte baktý, ilk sýnýfta 2.9 olan ort'dan baþlayýp 3ün 1.döneminde yani þu an 1.94 olan, düþüþte olan transkript tabiiben ortalaman dusuk filan demesýný bekledým, demedý Allahtan. bilgisiyardan bir þeyler yaptý, aklýma acaba dokuz eylul ýle ýlgýlý biþeyler mi aradý diye geldi, yani okulun durumu vs hakkýnda. sonra da yukardaký bahsettiðim sorulardan calýsacagým ýsý ve yerý sordu. ds belgen gelýnce hallolcak gibilerinden biþeyler dedi. yeþil kaðýda eksik olan ds ve sevis'i iþaretleyip verdi. ba bay dedi son olarak
![]()

ben ortalaman dusuk filan demesýný bekledým, demedý Allahtan. bilgisiyardan bir þeyler yaptý, aklýma acaba dokuz eylul ýle ýlgýlý biþeyler mi aradý diye geldi, yani okulun durumu vs hakkýnda. sonra da yukardaký bahsettiðim sorulardan calýsacagým ýsý ve yerý sordu. ds belgen gelýnce hallolcak gibilerinden biþeyler dedi. yeþil kaðýda eksik olan ds ve sevis'i iþaretleyip verdi. ba bay dedi son olarak
Alýntý

Bookmarks