arkadaþlar sitede olan sorulardan baþka soru çýkarmý ingilizcem pek iyi deðil daha doðrusu o sorulardan baþka pek birþey bilmiyorum vize alma þansým sizce yüzde kaç![]()
arkadaþlar sitede olan sorulardan baþka soru çýkarmý ingilizcem pek iyi deðil daha doðrusu o sorulardan baþka pek birþey bilmiyorum vize alma þansým sizce yüzde kaç![]()
%99.9 cikmaz sorular belli ama cok nadir de olsa garip sorular gelebiliyor. mesela benim bir arkadasim amerikan dili ve edebiyati okuyor gecen sene kiza vize gorusmesinde en sevdigin yazar kim diye sormus amerikali olarak? kiz cevap verince o yazarin bir romanini solesene demistabi onu da soleyince baslamislar amerikan edebiyati muhabbetine
![]()
yok artýk çýkarsa bittik![]()
Benim arkadaþ 2 hafta önce mülakata gitti istanbula.ondan önceki kýza what did you eat to breakfast demiþ kýz anlamamýþ.ddaha sonra do you know breakfast demiþ onuda anlamamýþ.daha sonra kýzým kahwaltýda ne yedin diye sormus we o kýz bile wizeyi almýscanýný sýkma yanii
yalnýz sen o sorulara bilem cewap wermekte zorlanýyorsan wat ý bidaha düþün bence![]()
süper ya kahvaltý konusu ben o kadarda deðilim
ya merak etme ya vizedekiler senin anlayabilecegin sekilde konusuyorlar emin ol benim ingilizce de pek iyi degildir ama ben her dedigini anlamistim.. zaten belli sorulari sormustu..
ne biliym güvensizlik var içimde neyse hayýrlýsý![]()
ya biliyorum burda kim ne derse desin yine de olacak bu tedirginlik vize cikisinda sen de diceksin ki ne kadar kolaymis ya buyuttugum kadar yokmus diye...
vizeye nerede gireceksin ankara istanbul ?
ankarada hocam 9 nisan
neyse oyuna giricem cevabýný bekleyemiyorum
genel olarak sordugu sorular:
hangi okulda okuyorsun?
Bölümün?
not ortalaman?
gidince hangi iþte çalýþýcaksýn?
neden bu programý seçtin?
okulu bitirdikden sonra ne yapmayý planlýyorsun?
eðer ankarada giriceksen çekik gözlü bir ablamýz var o her 10 kiþiden birine acayip sorular soruyor beklenmedik sorular çok saçmada olabiliyor bölümünü duydukdan sonra bölümünle ilgilide sorabiliyor diðerlerinde öyle ilginc bir soru duymadým çok tane tane konuþuyorlar ingilizce kulak dolgunþlugun varsa rahat anlatsýn sorularýný anlamazsanda anlayana kadar tekrarlýyolar grammarine dikkat etmiyorlar (tek kelimeyle derdini anlatmaya çalýþanlar vardý vizeyi aldýlar).
birde "19 mart ihtiraslý vize görüþmesi" diye yazdým ayrýntýlý olarak okumaný tavsiye ederim baþarýlar bol þans vize görüþmende nekadar kasma desekde kasýcaksýn heycanlanýcaksýn ama o salona girdiginde heycanýn kalmýcak tekrar bol þans
hocam teþekkür ederim
bu bilgiler çok iþime yarýyacak tekrar teþekkürler
bana da sormustu kahvaltýda ne yedin die![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks