slm arkadaþlar bende vize görüþmemi sizlerle paylaþmak istedim öncelikle tüm turkishwat ailesine yardýmlarýndan dolayý teþekkür ederim.
ilk olarak konsolosluðun önünde 5 dakika bile sürmeyen kýsa bir sürede fotoðraf çektirdim(10 lira) daha sonra sýrayla içeri alýndýk. üstbaþ aramasýndan sonra vize grüþmelerinin yapýldýðý kata geçtik ilk olarak varmýsýn yokmusunda yarýþan elemanbelgelerimize bakýp numara verdi. daha sonra nýmarayý takip ederek ilk yandýðýnda belgelerimizi verdik ikinci yandýðýnda da parmak izi aldýlar üçüncüsünde ise vize memuru ile görüþtüm.
Görüþme
önce meraba felan daha sonra ne okuyorsun diye sordu ilk söylediðimde anlamadý ve tekrar ettim. ortalamamý sordu 2.96 dedim kafasýyla okeylermiþ gibi yaptý amerikada ne iþ yapacaksýn dedi balýk iþinde çalýþcam dediðim in alaska diye bi ses çýktý kadýndan evet diye onayladým. memur alaskadaki iþin zorluðundan bahsetti evet biliyorum derdemez orda para biriktirmeye mi gideceksin dedi bende gülerek okeyledim. daha önce balýk iþinde çalýþtýn mý dedi bende hayýr ama tecrübeye ihtiyacýmýz olmadýðýný söyledim daha sonra yeþil kaðýdý verip ds ve diðer belgeleri göndermemi söyledi tamam(türkce söyledim bunu) teþekkür edip çýktým.
tamamen bu þekildeydi görüþmem
arkadaþlar ne dersiniz vizeyi alabilirmiyim ?????

belgelerimize bakýp numara verdi. daha sonra nýmarayý takip ederek ilk yandýðýnda belgelerimizi verdik ikinci yandýðýnda da parmak izi aldýlar üçüncüsünde ise vize memuru ile görüþtüm.
) teþekkür edip çýktým.
Alýntý

Bookmarks