Arkadaþlar burdan çok bilgi edindim, oyuzden yazýp bilgilendirmek istedim sizleri.Ýngilizceniz ve transkriptiniz iyiyse sadece belge teslim etme iþi olarak bakabilirsin bu vize görüþmesine gerçektende hiç bir zorluk ve terslik yaþamadýk.Kalýp sorulara çalýþmanýzý tavsiye etmem,çunku bana hiç bu forumda yazýlan sorulardan gelmedi,ancak cok kolaydý.1 saat önce gittik arkadasýmla almadýlar içeri,13. 15 di saatimiz,5 dakka kala gel dedi kapýdaki gorevli,oyle gittik bizde pastanede oturduk.Erken fln gelip sogukta beklemeyin derim,geç gelseniz bile hiç sorun olmaz,biz içeri girdigimizde saat 13.30 flndý.Eger 4. sýnýf veya yuksek lisans degilseniz tapu,referans mektubu aileniziz maaþ bodrolarý fln gibi belgeler getirmeyin, istemezler.Ben hiç biþey goturmedim.Çinli bayan çok iyi yaþlý dayý kötü fln yazmýþlar ama o tamamen þans olayý bence,çinli estiriyodu,çok kiþiye redd bastý,yaþlý dayý sakindi oda redd basdý bi kiþiye benden once.Why do you want to work in USA ? sorusuna cevap verebilcek kadar ingilizceniz varsa cidden hiç bi problem yok demektir,eger bu soruya direk cevap veremiyorsanýz iþiniz zor derim.ilk sorum okulu bitirince ne yapcaksýn oldu,master yapcagýmý ne uzerine yapcagýmý soyledim ama hangi sektorde calýscagýmý soyleyemedim,o soyledi sagolsunsonra amerika da seni ne heyecanlandýrýyor sorusu geldi,burdan alýp guzel bi konusmayla ocean citye gidecegime bagladým.Dayýda yuzmeyi severmisin dedi, bayýlýrým dedim, ozaman yazýn bol bol yuz ocean city de dedi,ds formu gelince yolla bize diyip beyaz kagýdý verdi.
Cidden öyle heyecan yapýlcak biþey degil, rahat sakin,yavaþ yavaþ halledersiniz herþeyi.1 adet resim , transkript , formlar , pasaport yeterli, gereksiz belge fln diye kastýrmayýn,bir kaç þirketin vize görüþme onerileri paketi indirdim,gereksiz yere heyecana sokmuþlar insanlarý.saç sakal , eþofman ayakta terlikle gitsenizde sorun olmaz.Belge teslimi sadece bu kastýrmayýn rahat olun derim.Cep telefonuda almadýk yanýmýza almýyolar diye,onada gerek yok,telefonu kapatýp girmeye izin veriyorlar.Herkese baþarýlar dilerim.

sonra amerika da seni ne heyecanlandýrýyor sorusu geldi,burdan alýp guzel bi konusmayla ocean citye gidecegime bagladým.Dayýda yuzmeyi severmisin dedi, bayýlýrým dedim, ozaman yazýn bol bol yuz ocean city de dedi,ds formu gelince yolla bize diyip beyaz kagýdý verdi.
Alýntý

Bookmarks