Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 19 Mart Ankara Vize görüþmem

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 19 Mart Ankara Vize görüþmem

Arkadaþlar burdan çok bilgi edindim, oyuzden yazýp bilgilendirmek istedim sizleri.Ýngilizceniz ve transkriptiniz iyiyse sadece belge teslim etme iþi olarak bakabilirsin bu vize görüþmesine gerçektende hiç bir zorluk ve terslik yaþamadýk.Kalýp sorulara çalýþmanýzý tavsiye etmem,çunku bana hiç bu forumda yazýlan sorulardan gelmedi,ancak cok kolaydý.1 saat önce gittik arkadasýmla almadýlar içeri,13. 15 di saatimiz,5 dakka kala gel dedi kapýdaki gorevli,oyle gittik bizde pastanede oturduk.Erken fln gelip sogukta beklemeyin derim,geç gelseniz bile hiç sorun olmaz,biz içeri girdigimizde saat 13.30 flndý.Eger 4. sýnýf veya yuksek lisans degilseniz tapu,referans mektubu aileniziz maaþ bodrolarý fln gibi belgeler getirmeyin, istemezler.Ben hiç biþey goturmedim.Çinli bayan çok iyi yaþlý dayý kötü fln yazmýþlar ama o tamamen þans olayý bence,çinli estiriyodu,çok kiþiye redd bastý,yaþlý dayý sakindi oda redd basdý bi kiþiye benden once.Why do you want to work in USA ? sorusuna cevap verebilcek kadar ingilizceniz varsa cidden hiç bi problem yok demektir,eger bu soruya direk cevap veremiyorsanýz iþiniz zor derim.ilk sorum okulu bitirince ne yapcaksýn oldu,master yapcagýmý ne uzerine yapcagýmý soyledim ama hangi sektorde calýscagýmý soyleyemedim,o soyledi sagolsun sonra amerika da seni ne heyecanlandýrýyor sorusu geldi,burdan alýp guzel bi konusmayla ocean citye gidecegime bagladým.Dayýda yuzmeyi severmisin dedi, bayýlýrým dedim, ozaman yazýn bol bol yuz ocean city de dedi,ds formu gelince yolla bize diyip beyaz kagýdý verdi.

Cidden öyle heyecan yapýlcak biþey degil, rahat sakin,yavaþ yavaþ halledersiniz herþeyi.1 adet resim , transkript , formlar , pasaport yeterli, gereksiz belge fln diye kastýrmayýn,bir kaç þirketin vize görüþme onerileri paketi indirdim,gereksiz yere heyecana sokmuþlar insanlarý.saç sakal , eþofman ayakta terlikle gitsenizde sorun olmaz.Belge teslimi sadece bu kastýrmayýn rahat olun derim.Cep telefonuda almadýk yanýmýza almýyolar diye,onada gerek yok,telefonu kapatýp girmeye izin veriyorlar.Herkese baþarýlar dilerim.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

"Kalýp sorulara çalýþmanýzý tavsiye etmem,çunku bana hiç bu forumda yazýlan sorulardan gelmedi" diyen bir tek sen varsýn, bundan önce okuduðum çoðu vize tecrübesinde "kalýp sorular" sorulmuþ... bence bu gözardý edilmemeli.

ayrýca hayýrlý olsun...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularýnýz için pm atýnýz...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kalýp sorulara çalýþmayýn derim ben.onun yerine aynanýn karþýsýna geçip en baþýndan alýp amerikada napacagýnaza dair guzel bi þekilde konusmaya calýsýlmalý.Ben scarface filmini orjinal dilinde izleyip, sonra orda tony montana nýn yaptýgý göçmenlik konusmasýna uyarlýyýp hafif bi italyan aksaný katarak çok yaptým bunu.Tavsiyem budur.Eger soruyu tam anlamazsanýz bile hafif anlýyýp guzel bi þekilde anlatýrsýnýz herseyi.Ciddi soyluyorum korkucak biþey yok,tamamen belge teslimi bu kimse sizi sýnýmýyo orda,rahat olur.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hocam hayýrlý olsun bizde bakalým 9 nisan da mülakata gireceðim bende ocean city gideceðim sen washinkton mý bilet aldýn evet ise ordan nasýl ocean city geçeceksin

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Sorular tamamen anlasilir bicimde geliyor aksan fazla kullanilmiyor , bildiginiz klasik ingilizce ile heyecan yapmadan cevap verirseniz hic sorun yasamazsiniz .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bileti washington'a almayý planlýyoruz ordanda ocean citye geçiþ artýk ne olursa belki araba bile kiralýyabiliriz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)