arkadaslar bu ds formlarý ortalama kaç gunde gelir bilen varmý aranýzda?benimki 9 mart gibi yollandý 20 gun olcak nerdeyse..![]()
arkadaslar bu ds formlarý ortalama kaç gunde gelir bilen varmý aranýzda?benimki 9 mart gibi yollandý 20 gun olcak nerdeyse..![]()
sakin ya ds si subatta yollananlar varsponsor firmalar toptan yolluyorlar ds leri bu konuda da soylentiler var nisan basi nisan sonu filan gibi
![]()
Tam anlamýyla Muallak![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bende uçak bileti için koþturuom iþtee ne kadar erken gelirse o kadar ii iþte ucuza falan kapatýrýz bileti..þimdi bide bileti alýpta pasaportta vizeyi gorememek var![]()
http://www.turkishwat.net/ds-2019-be...highlight=2019 yardýmý olur sanýrým
@zeratulhak
ben ekimde kaydoldum herþey bian önce hallolsun bitsin uçak biletim ucuza gelsin diye þirkete ne gelen var ne giden =)
Þunu anladým ki bizim elimizde olan biþey yok malesef..
Electricity Paralyses..!
ben aðustosta kaydolum arkadasým
ama hala vizem elime gelmedi
ds ler gelcekmiþ dha
ICEP Ankara'dan dün Nisan'ýn ilk haftasý gelecek diye mail aldým..Bakalým inþallah bu sefer doðru çýkar..
Ýþin kötüsü bileti de aldým ben..Vize görevlisi al dedi ama yine de pasaportu görmeden insan kuþkulanýyor..
1-4 Hafta arasi degisir . Bazen 2 ayi bile bulabilir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benm ds gelmedi gelse uçak bileti alacaktým ve hala alamadýk ne yazýkki ve uçak biletine 60 dolar zam gelmiþ saolsunlar
Kotu olmus baya umarim en kisa zamanda gelir . Simdiden rezervasyona baslayin . Ben yaptim ne olur ne olmaz diye ...
rezervasyon nasýl yaptýrýlýyo ben bulamadým orbitz expedia vs.de?
Electricity Paralyses..!
www.ekobilet.com 'dan bakabilirsiniz . Ben oraya bilgilerimi girdim . 4 gunluk rezervasyon verdi ...
4 günde çok azmýþ =) daha nisanýn ortasýna kadar çok wakit wartekrar tekrar rezervasyon yapýlabiliyor mu?
Electricity Paralyses..!
Evet tekrar tekrar yaparsin fakat . O tekrarlarin sonunda fiyatin artma ihtimali var . O sebepten dolayi 3 gunde bir kontrol etmek lazim .
alsak bileti ve vize çýkmasa? iadede ne kadar ceza ödeniyor?
Electricity Paralyses..!
Emin diilim fakat 30% keserler bence . Telefon ile arayip bilgi alabilirsin .
http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta=
biraz daha bekleyelim bakalým hareketlenmeler baþladý iþverenle görüþmeler fln =)
Electricity Paralyses..!
arkadaþlar bende evraklarýmý yollayalý 43 gün oldu ama hala ds den ses yok 2 gündür de sirketi arýyorum ama telefonlarýma cvp verilmiyor.... artýk sabrým taþmaya baþladý bakalým ne tür bahaneleri var...
PLANÖRLE AMERÝKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA ÝÞTE BU WAT..!!!!![]()
Bu konu þirketten þirkete fark ediyor arkadaþlar. Tabi birde amerikadaki sponsorada baðlý.
Aðustos ayýndan buyana bekleyende var, 20 gündür bekleyende. Fakat bana en baþýndan itibaren yani Kasým ayýndan bu yana Nisan ayýnýn ilk haftasý denildi..Ýnþallah bir aksilik olmaz..
Diðer arkadaslarýnda soyledikleri gibi, genelde liste halinde yollanýyor.
Bir arkadasýn sorusu daha vardý, vize ücretlerin kesilmesi ile ilgili, bildiðim kadarýyla eðer vize alamazsanýz ve not ortalamanýz 2 nin üzerindeyse, Eylül-Ekim ayý gibi size verdiðiniz ücretin tamamý ödeniyor. Fakat yapmýþ olduðunuz sözleþmede bu daha açýk bir þekilde yazar.
Arkadaþlar ds ýl ýlgýlý býr sorum var sýmdý beným sýrketým adresusa ve banads 20 nýsanda gelýcek dedýler sorun o degýl ama sýmdý ds nýn gelmesý ýcýn hangý evraklarýn tam olmasý gerekýr sýrkette ds getýrtmelerý ýcýn
yaný pasaport fotokopisi bilmem ne falan ne gereklý acil yardýmýnýzý beklýyorum cunku ozellýklede sýte yonetýcýlerý býlýr herslde ds mýzýn gelmesý ýcýn hangý evraklarýnn tam olmasý gerek sýrkette ??????
ya arkadaþlar istanbul icep'e kayýt olmuþ ve ds belgesi gelen var mý acaba aranýzda? ben eylülde kayýt oldum iþim 1 martta job fairde belli oldu paranýn tamamýný 9 martta ödedim ve 20 gündür ds bekliyorum. 9 martta sorduðumda 10 gün içinde elimizde olur dediler geçen hafta aradým daha gelmedi en kýsa zamanda gelicek tam tarihi bilmiyoruz dediler. Sallýyorlar gibime geliyor. bi bilgisi olan varsa cevaplandýrabilir mi acaba þirketi aradýðým zaman bana yine bilmiyoruz diye bi cevap verirlerse kavga edicem çünkü. Eylülde paranýn tamamýný ödediðiniz andan 1 hafta sonra ds belgeniz elinizde olur vaadiyle anlaþtým þimdi 20 gündür beklemedeyim. ds belgesi bana geldikten sonra bide bana yollayýp imzalamam gerekiyormuþ birsürü zaman geçicek. Mayýsa kadar belli olsa þu vize iþi de uçak biletimizi ayarlasak. gün geçtikçe biletler pahalanýo. pofffff....
@ turka
Arkadasim sirketinin Ds basvurunu yapabilmesi icin gecerli bir pasaport a ihtiyacin var. Onun disinda sadece sirkete tarih bildirmen yeterli. Bir cok sirket Ds 2019 a basvuru icin odemenin tamamini yapmani ve ogrenci belgesidir fotograftir cv dir tarzi belgelerini de tamamlamani isteyecektir. Odeme disindaki digerleri genel olarak wat surecinde istenen belgeler olup DS le alakasi yoktur.
@fubar
gecen sene arkadasim istanbul icep ile katilmisti. Ve bir cok firmanin klasik yalanini soyleyerek odemenizi yaptiktan sonra 10 gun icerisinde gelicek demislerdi. Arkadasim ocakta tum odemesini yapti fakat mayisin 10 unda geldi Ds formu. Sirketten Ds ini ilk alanlardan biriydi. Hala kufreder sirkete. Mumkun oldugunca zorla sirket gorevlilerini.
ben arkadasýmý armadagrandee ye kaydettýrdým býze 12 gunde ds gelýr dedýler 12 gun sonra aradýlar ve ds ler gelmýstý
arkadaslar sýrket paranýzý aldýktan sonra en gec 15 gun ýcýnde ds ýnýzýn gelmesý lazým eger gelmýyorsa fýrmanýz basvurmamýstýr ds yok nýsandan once gelmezmýs yok 4-5 haftayý bulurmus bunlar hurafe seyler ýnanmayýn bunlara
sureklý arýcan ama bý ýse yaramaz araman onlar bellý bý mýktarý doldurmadan o formlar ýcýn belegelrý yollamazlar cunku bu kargolar onlara cok pahalýya gelýyor
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks