Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ýþ konusunda yardýma ihtiyacým var...

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Ýþ konusunda yardýma ihtiyacým var...

Arkadaþlar þuana kadar 2 su parký denedim birincisi noah's ark dý listede sorun cýktýgý icin iþ olmadý 2. si wilderness di bugün ögrendim tarihlerimiz uyuþmuyor haliyle orayada gidemiyorum...
    Haliyle þu zamana kadar cogu kiþinin iþi belirli oldu bende geriye kalan yerlerden birini seçicem karar veremiyorum yardýmcý olursanýz sevinirim

PA
    Pittsburgh McDonald's
    Housing cost 12 dolar günlük
    General Crew Worker 7.15 $
    (büyük ihtimal bu iþi secicem gibi ama pittsburgh hakkýnda bir bilgim yok)

Massachusetts
    Nantucket island
    Housing Cost 320-440 $ aylýk
    Housekeeping/Maintenance 8$ +4$(bonus iþ bittikden sonra) overtime not guaranteed
    (bu iþ te de Island olmasýndan ve adanýn zengin insanlardan oluþmasý beni korkutuyor yaþam fazla pahalý olabilir.)

New Jersey/Morristown
    Country Club/Restaurant
    housing 200 dolar aylýk
    Snack Bar attendant/Wait Staff 8$ per hour
    (Merkezi biyer philly ve Newyork ortasýnda 60 lýk bob amcayla yaz geçirmek istemiyorum)

Buralara daha önce gitmiþ insanlar varsa özellikle onlardan yorum bekliyorum teþekkürler þimdiden.

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Neden sadece buralar derseniz abim phillyde yaþýyor kuzey doðu amerikada biyer olsun istiyorum o yüzden

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

ben olsam new jerseydeki iþi seçerdim hocam hem ii veriyo hem de kalcak yer ucuz.hem de restoranda daa çok diyalog içinde olursun insanlarla.tabi senin kararýn

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Eger abin Philadelphia'da yasiyorsa Nantucket'i bosver O bahsettigin is icin bir kisilik kontenjan kaldi ve o kontenjana ben goz dikmistim Ama o iste calisilacak otle Nantucket sehir merkezine cok uzak, adanin diger ucu Siasconset'te. Zengin olmalari seni neden korkutuyor tam tersine sevindirmesi lazim, iyi bahsis gelir, is olur senin de kazancin iyi olur. Calisacagin otelde bir sekilde yiyecek isini ayarlayacaksin artik. Bu arada bonus 4 dolari da var o isin. Yani saatlik kazancin bir bakima 12 dolara geliyor. Tabi bu bonus isi dogruysa artik.

Ama benim sana tavsiyem abinin yanina gitmen. Abin sayesinde ikinci isi bulabilirsen orda cok rahat edersin. \Tabi eger para kzanmak istiyorsan. Ama yok ben sadece gezeyim dolasayim sadece bana yetecek kadar param olsun diyorsan da ikinci is bulmazsin guzel bir yaz gecirirsin.

Kolay gelsin sana,

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý maverick Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eger abin Philadelphia'da yasiyorsa Nantucket'i bosver O bahsettigin is icin bir kisilik kontenjan kaldi ve o kontenjana ben goz dikmistim Ama o iste calisilacak otle Nantucket sehir merkezine cok uzak, adanin diger ucu Siasconset'te. Zengin olmalari seni neden korkutuyor tam tersine sevindirmesi lazim, iyi bahsis gelir, is olur senin de kazancin iyi olur. Calisacagin otelde bir sekilde yiyecek isini ayarlayacaksin artik. Bu arada bonus 4 dolari da var o isin. Yani saatlik kazancin bir bakima 12 dolara geliyor. Tabi bu bonus isi dogruysa artik.

Ama benim sana tavsiyem abinin yanina gitmen. Abin sayesinde ikinci isi bulabilirsen orda cok rahat edersin. \Tabi eger para kzanmak istiyorsan. Ama yok ben sadece gezeyim dolasayim sadece bana yetecek kadar param olsun diyorsan da ikinci is bulmazsin guzel bir yaz gecirirsin.

Kolay gelsin sana,
    Bonus olayý banada garanti gelmiyor 4 dolar cok fazla gibi bonus icin... Housekeepingden veya maintenance den bahþiþ alabilecegimi sanmýyorum
    bay dý wey abim phillyde yaþýyor dedimde philly türkiye kadar(bkz. abartmak)
    morristownu seçsemde sonucda uzak olucak pittsburg daha uzak olucak.. þuan internetten araþtýrýyorum pittsburgh hakkýnda çok kirli bir þehir oldugunu ve insanlarýn biraz geri kafalý oldugunu söylüyolar.. Morristown icinde tren garýnýn oldugu yerde uyuþturucunun pisligin cart curt oldugunu söylüyolar diðer yorumlar morristown icin olumlu yönde

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

bu arada wait staff ýn ne iþ yaptýgýný bilen varmý?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

wait staff bildiðim kadarýyla mesela açýk büfe biyerde o yemekler boþaldýkça azaldýkça deðiþtiren orda azalan çatal býçaklarý tamamlýyan insanlarýn sorusu olursa bu ne diye ona cevap veren kiþiler olmasý lazým yani bizim otelde öyle oluyordu.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kanka beni o mcdonaldsa attýlar onun kontejaný doldu ama neden o iþi seçeceksin o iþ çok kötü? mcdonaldsta shift olayý falan kaymýyor galba.

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

konu eskidi zaten seçtim 5 tane yer pittsburgh dolmmuþ evet..
    Pittsburgh a þehir olarak güzel diyolar 2. iþ imkanýda varmýþ

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)