Arkadaþlar þuana kadar 2 su parký denedim birincisi noah's ark dý listede sorun cýktýgý icin iþ olmadý 2. si wilderness di bugün ögrendim tarihlerimiz uyuþmuyor haliyle orayada gidemiyorum...
Haliyle þu zamana kadar cogu kiþinin iþi belirli oldu bende geriye kalan yerlerden birini seçicem karar veremiyorum yardýmcý olursanýz sevinirim
PA
Pittsburgh McDonald's
Housing cost 12 dolar günlük
General Crew Worker 7.15 $
(büyük ihtimal bu iþi secicem gibi ama pittsburgh hakkýnda bir bilgim yok)
Massachusetts
Nantucket island
Housing Cost 320-440 $ aylýk
Housekeeping/Maintenance 8$ +4$(bonus iþ bittikden sonra) overtime not guaranteed
(bu iþ te de Island olmasýndan ve adanýn zengin insanlardan oluþmasý beni korkutuyor yaþam fazla pahalý olabilir.)
New Jersey/Morristown
Country Club/Restaurant
housing 200 dolar aylýk
Snack Bar attendant/Wait Staff 8$ per hour
(Merkezi biyer philly ve Newyork ortasýnda 60 lýk bob amcayla yaz geçirmek istemiyorum)
Buralara daha önce gitmiþ insanlar varsa özellikle onlardan yorum bekliyorum teþekkürler þimdiden.

Alýntý
Ama o iste calisilacak otle Nantucket sehir merkezine cok uzak, adanin diger ucu Siasconset'te. Zengin olmalari seni neden korkutuyor tam tersine sevindirmesi lazim, iyi bahsis gelir, is olur senin de kazancin iyi olur. Calisacagin otelde bir sekilde yiyecek isini ayarlayacaksin artik. Bu arada bonus 4 dolari da var o isin. Yani saatlik kazancin bir bakima 12 dolara geliyor. Tabi bu bonus isi dogruysa artik.

Bookmarks