Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: k?br?s konsoloslu?u vize görü?meleri -2009-

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart k?br?s konsoloslu?u vize görü?meleri -2009-

Vize görü?mesine k?br?s konsoloslu?unda girmeyi dü?ünenler var m? aram?zda ? Konsoloslu?a telefon açt???mda bu y?l work and travel için yap?lacak vize ba?vurular?n?n may?s ay?nda ba?layaca??n? söylediler.E?er benim gibi görü?meye k?br?s konsoloslu?unda girmeyi dü?ünen arkada?lar varsa bu ba?l?k alt?nda tan??abilir; bilgi al??veri?inde bulunabiliriz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada??m mrb bende daha önceden senin gibi vize görü?mesine k?br?sta girmeyi dü?ünüyordum fakat bunun iyi bir fikir olmad?g?n? konsolosluktan gelen maille anlad?m e-maili payla??yorum seninle

Her basvuru sahibinin vatandasi oldugu ulkede vize basvurusunda bulunmasi tavsiye edilir. Ancak, ogrencilik nedeniyle ikamet edilen yerlerde de vize basvurusu yapilabilir. Ancak vize basvurularinda kisilerin kendi ulkelerine olan baglari degerlendirildigi icin vatandasi olunan ulkede gorevli konsoloslarin olumlu bir degerlendirme yapma ihtimali daha guclu olmaktadir. Kibris’ta vize basvurulari Lefkosa ABD Buyukelciligi’ne yapilmaktadir. Lefkosa ABD Buyukelciligi’nin irtibat bilgilerini www.state.gov web sitesinden bulabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Non-Immigrant Visa Section

U.S. Consulate General in Istanbul

benim kanaatim türkiyede vize görü?mesine git en sa?l?kl?s? olur senin için...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende KIBRISTA gircem,gecen sene bizim bolumden arkadas?mda k?br?sta girdi ve cok rahat ald? bu konuda bos yere endiselenme seninde bildigin gibi bizim okul yar? okul-yar? vak?f die gecio bu yusden vize gorevlisi;"bunlar zaten vak?f uni.desinde okuo eg?t?m dilide ingilizce"diyerek rahat davran?o bi de Tr'ye giderek hic masraf yapamam rahat ol yeter..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

görü?lerinizi payla?t???n?z için te?ekkür ederim george ve ambassador.george k?br?s'la ba?lant?n ne ölçüde bilmiyorum.ama baz? ki?iler sadece konsolosluk görü?melerine girmek için k?br?s'a geliyorlar (gerek amerika gerekse ingiltere vizeleri için) konsoloslu?un bu duruma s?cak bakmamas? bence gayet yerinde bir davran??.size at?lan mailde de durum kibar bir ?ekilde dile getirilmi?.yine de te?ekkür ederim dü?üncelerini payla?t???n için...
    geçti?imiz aylarda konsoloslukla yapt???m telefon görü?mesinde kaç y?ld?r k?br?s'ta ya?ad???m vb. bilgiler soruldu.görü?meye burda girebilece?imi söyledi telefondaki yetkili.o konuda bir pürüz yok k?sacas?...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anl?yorum bende k?br?sta okuyorum daü de ilk ba?larda benimde dü?üncem bu yöndeydi fakat ?irketim beni bu konuda uyard? bende konsoloslukla görü?tüm ve bana bu maili att?lar ilk defa gidecegim için sorun olmas?n diye istinyede giricem vize görü?mesinine ama umar?m k?br?sta giren arkada?lar içinde hay?rl?s? olur.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bende geçen sene ?stanbul'da girmi?tim vizeyi alamad?m kendimle alakal? durumdan dolay? hazrl?ktayd?m..Geçen sene K?br?s da al?m oran? çok yüksekti onu biliyorum.Ancak bu sene K?br?s'?n may?s ay?nda yapma nedeni diger vizeleri bitirip yani ondan önce yapmaya çal??t?klar?n? ard?ndan wat a geçmeleridir.birde herkesin transkriptini görmek istemeleridir bir diger sebep ise may?s ay?nda girenlerden 2.dönem için belirlenen notlar?n varsa istemeleridir(eger 1.dönem notlar?m kötü bu dönem düzelttim diosak bunu kan?tlamam?z? isticeklermi? yani) oradaki görevlilerle sene ba??ndan beri konu?uorum erken ba?lama ihtimali olurmu diye..
    benim bu sene burda girme sebebim sadece birde burda deniyim gibi dü?ünceydi yani türkiyeye gidiorum geliyorum ancak burda girmek istiyorum bu sene.benim dü?üncem hiçbiyer farketmiyo egerki kritik durumdaysan olacak belli deilsek gideriz zaten ?irketler bazen istekleri yönünde konu?uyolar.ben k?br?s genelinde ?irket temsilciligi yap?yorum ve bu tür ?eylerle elimden gildigince bilglenmeye çal???orum.?irketten bi hafta önce arand?m o gün istanbul amerikan konsolsluundan gelen mail dogrultusunda okuyan her ki?i kendi ülkesinde girmelidir gibi bir yaz? ç?km?? tabi ?u andan itibaren demek oluyo o.yani randevu alm?? ve girmi? olanlar? ilgilendirmiyor bu azerbaycan k?br?s vb yerler için ülke olarak kastediolar bununda sebebi heryönden konsoloslar? rahatlatmak ve ülkelerindeki konsoloslara yönelmeleriymi?..umar?m gircek olan hepimiz al?p gideriz..ama geçen senelerden anlad?g?m geç olsun güç olmas?n o yüzden bu sene biraz daha rahat olmaya çal???yorum=)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkada?lar dün (4 may?s) itibariyle kktc konsoloslu?u randevu tarihi vermeye ba?lad?.midterm'üm dolay?sla ba?vuramad?m.telefonda görü?tü?üm yetkili pazartesi (11 may?s) gelebilece?imi söyledi.bilginize...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba ?u k?br?s konsoloslugu hakk?nda biraz bilgi verirmisin nas?l oluyo buras?n?n çal??ma sistemi vize ücreti türkiyeyle ayn? fiyat m? tam olarak nerede kal?yo lefko?ada irtibat bilgilerini verirsen sevinirim eger vizeden red yersem k?br?sta birdaha girmeyi dü?ünüyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

vize ücretleri ayn? yan?lm?yorsam.konsolosluk her gün ba?vuru alm?yor bildi?im kadar?yla.s?nav?m dolay?s?yla 4'ünde gidemedim; bana 11'inde gel dedi görevli.randevu tarihi için de tahmini 13 may?s civar? olur dedi.yo?unluk olmazsa.anlayaca??n burda süreç daha h?zl? i?liyor.ve k?br?s'?n kozmopolit bir yer olmas?ndan dolay? ingilizce yeterlili?i görü?menin ana gündem maddesini olu?turmuyor anlad???m kadar?yla.çünkü burdaki herkes ingilizce konu?abiliyor iyi kötü.daha önce hiç gitmedi?im için yerini tam olarak bilmiyorum.ama arkada??m?n dedi?ine göre ledra palace'a yak?n bir yerde.pazartesiyi beklerseniz daha detayl? bilgi verebilirim...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bilgilendirmen için çok saol devil's advocate in?. iyi haberlerini duyar?z.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?br?sta name checke tak?ld?m ins ruyalar?m suya dusmez (

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dü?meyecek ambassador alacaks?n vizeyi hiç merak etme

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

saol advacate ins yaa bildigim kdryla sende lefkosada girdin sen napt?n vizeyi kapt?n m? =)) ya vizedeki adam cok s?cak kanl? asl?nda cok ii iletisim kuruo ama bide sorusturma olmasayd? iste daha gusel olcakt?..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ali ben kaan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

off kaaan off sorusturmaya tak?ld?m kaan bi dünya oldu walla sorusturma en erken 10 gun en gec 3 ay icinde ac?klancak dedi k?br?staki konsolos ins hemen ac?klan?r

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar vize aldınızmı gecen sene noldu
    bende bu sene başvurcam ama ortalama sıkıntım var
    bende kıbrısta girmeyi dusunuyorum
    çok zorluyorlarmı ne sordular size

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar vize ald?n?zm? gecen sene noldu
    bende bu sene ba?vurcam ama ortalama s?k?nt?m var
    bende k?br?sta girmeyi dusunuyorum
    çok zorluyorlarm? ne sordular size

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ben gecen sene wat için kıbrıstan girmiştim ve almıştım vizeyi adam iyimser geldi bana değiştimi bilmiorum bu sene ama ingilizce iki lafı bir araya getirebilyorsanız rahat alırsınız diye düşÃ¼nüyorum sonucta öğrencisiniz ben basvurdugumda mezun durumundaydım ve aldım sorun olmadı sadece onu döneceğime dair ikna ettim bu senede önümüzdeki günlerde turist vizesi için basvuracam bu sefer iş daha zor tabi bakalım neler olacak ama kıbrıstan almak zor falan diyenlere inanmayın çok sıkı bir olay yok heryerde ne yapıyolarsa burdada aynısı hatta belki burda dahada rahattır diye düşÃ¼nüyorum ...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

slm arkadaslar duydugum kadariyla 2010 j1 vize basvurularinda turk vatandaslari trden yapmak zorundaymis bole birsey duydunuz muu aklima takildida

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kktcden yapabiliyosun, bende kktcden yapıcam, mayıs ayında başlıyor

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

http://www.turkishwat.net/work-trave...bilgileri.html

arkadaşlar KKTC deki temsilciliğin burada iletişim bilgieri var buradan ulaşıp sorabilirsiniz aklınıza takılanları !

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sincili kardes saolasin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gecen sene wat için k?br?stan girmi?tim ve alm??t?m vizeyi adam iyimser geldi bana de?i?timi bilmiorum bu sene ama ingilizce iki laf? bir araya getirebilyorsan?z rahat al?rs?n?z diye dü?ünüyorum sonucta ö?rencisiniz ben basvurdugumda mezun durumundayd?m ve ald?m sorun olmad? sadece onu dönece?ime dair ikna ettim bu senede önümüzdeki günlerde turist vizesi için basvuracam bu sefer i? daha zor tabi bakal?m neler olacak ama k?br?stan almak zor falan diyenlere inanmay?n çok s?k? bir olay yok heryerde ne yap?yolarsa burdada ayn?s? hatta belki burda dahada rahatt?r diye dü?ünüyorum ...
    hocam az önce kktc amer?kan konsoloslugunu arad?m. may?sta basl?cakm?s dedginiz gibi ama. bana haz?rl?k ve son senes? olan ogrenc?lere verm?yoruz fln dedi. sen nas?l ald?n. acaba bende gözu karart?p g?rsemm? orda? ben?mde son senem.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar mayis ayida geldi vize gorusmesi icin tarih alan arkadaslar var mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar bn vize tarihini aldim 17 mayis

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar bnden baska kibrista vize gorusme tarihi alan yok mu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

vize tarihini nasıl aldın?

ben aradığımda adam bana evraklarını tamamla çık gel dedi. randevu almana gerek yok demişti..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ilker kibrista isler oyle donmuyor randevu yok dedigi oraya gitmek icin randevuya ihtiyacin yok demek.Gidiyosun belgelerinin hepsiyle kontrol ediyo belglerini sonra randevu veriyor ozamanda gorusmeye gidiosun..Bu sene Kibrista girmiyecegim icin vizeye kesin olmamakla bilgi boyle diyebilirim zaten arkadaslar yazar burda..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı FirsTeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilker kibrista isler oyle donmuyor randevu yok dedigi oraya gitmek icin randevuya ihtiyacin yok demek.Gidiyosun belgelerinin hepsiyle kontrol ediyo belglerini sonra randevu veriyor ozamanda gorusmeye gidiosun..Bu sene Kibrista girmiyecegim icin vizeye kesin olmamakla bilgi boyle diyebilirim zaten arkadaslar yazar burda..
    çok te?ekkür ederim bende o adamlara kan?p direk görü?meye gidecem die rahat davran?yordum :S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaslar yar?n v?ze gorusmem?z var k?br?sta v?ze almak konusunda b?lg?s? olan yada gecen senlerde olan arkadaslar b?raz yard?mc? olab?l?rm? san?r?m carsamba gunler? ogleden sonra cal?syolarm?s

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)