bugün delta ile 13 haziran gidi? 10 ekim dönü? 600€ aktarmas?z güzel iki bilet rezervasyonu yapt?rd?m, almak isteyen , dü?ünen varsa-forum yetkilileride izin verirse- detaylar? payla?abilirim, bu arada fiyat konusunda yorumlar?n?z? bekliyorum...
bugün delta ile 13 haziran gidi? 10 ekim dönü? 600€ aktarmas?z güzel iki bilet rezervasyonu yapt?rd?m, almak isteyen , dü?ünen varsa-forum yetkilileride izin verirse- detaylar? payla?abilirim, bu arada fiyat konusunda yorumlar?n?z? bekliyorum...
nereye gidis ? bide nerden yaptirdin??
geçen güne kadar british airwaysin 520-535 aras? fiyatlar? vard?
airfrancein halen 570€ civar? fiyatlar? var
deltan?n aktarmas?z olmas? güzel
Ben Adana-?stanbul-NewYork-Utah (Salt Lake) uçu?u gidi? dönü? 1165$ a ald?m Delta'dan..Sadece Adana-?stanbul uça?? thy gerisi delta..
17 haziran gidi? 11 eylül dönü?..
KARDES YA B?RAZ B?LG? VERSENE YA NASIL AYARLADIN AC?L BEKL?YORUZ S?MD?DEN SAOL MA?L :
Mail adres, payla?mak forum kurallar? gere?ince yasak .
Konu break tarafından (03-04-2009 Saat 11:48 AM ) değiştirilmiştir.
istanbul-jfk NY aras? , forum yöneticileri izin verirse isimde payla?abilirim...
birkaç yöneticiye özel mesaj gönderip sorsana
arkaa?lar ald???m acentan?n telefonunu payla?ay?m o zaman sizlerle, anfor tour, bornova , küçük park ?ubesi, emrah diye bi sat?? eleman?ndan ald?m, , tel: 0232 388 54 14, herkese kolay gelsin...
Acenta fiyati oldugu icin konu diger uyelerimize de gosterilebilir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence fiyat cok guzel benim sirketimde 15 hazirana istanbul-ny jfk 650 euro aktarmal? olarak rezervasyon yapt?rm?? daha iyi fiyatlar? ar?yorum ?imdi bende.
9 haziran ist- NY jfk + 9 haziran JFK- Richmond VA gidi?,
Dönü? 6 ekim JFK- ?ST , 1340TL ' ya az önce ald?m.
+ birde onur air antalya istanbul 34 TL bulmustum 2 hafta önce direk ald?m onuda. tamda 9 haziran sabah 8.30 da. super uygun geldi bana bilmiyorum siz ne dusunursunuz ?![]()
bende dün aldm;
?zmir-?stanbul-NY-Seattle-Ketchikan Gidi?
NY-?stanbul Dönü?
toplam 1680 TL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks