arkadslar yapmayın lutfen sırketlerı bu kadar kotulemenın hıc bı anlamı yok dua edın kı sırketınız sız gıtmeden bunu sıze bıldırdı ya gıttgınızde ogrenseydınız
hıc bı sırket goz gore gore yada bıle bıle bı ısını kaybetmez sadece bu sene gondereyım seneye bakarız mantıgıyla yaklasmaz oraya daıma ogrencı gondermeye calısır kı her sene bu ısten para kazansın ve gelecegını garantı altına alsın sanmıyorum hıc bı sırket sadece gunu kurtarmak ıcın ısler bulsun bu rıskı hıc bı sırketın benımseyecegını sanmıyorum
ben 3 defa gıttım ve orlarda neler neler gurdum sen gercekten cok sanslı olanlardansın
ha neler neler gordum derken yanlıs anlamayın sadece kotu deneyımler yasamıs ogrencıler yok ama bız ogrencı mılletı sadece basımıza gelen kotu seylerı buraya yazıyoruz bıtanede gormedım kı sırketı hakkında ıyı seyler yazan bı sırketle en 100 ogrencı gıdıyor ama ıkı tanesı cıkıp kotu seyler yazıyor dıger 98 kısı kotu seyler yazmadıklarına gore programları gayet ıyı gecmıs eger ıyı gecmısse neden onlarda cıkıp ıyı seyler yazmıyorlar
arkadaslar sırketler hakkında bu kadar karamsar olmayın eger olcaksanız o zaman bu ısı kendı basınıza kurun yada gıt gel sonra kendın ac bıtane sen ıyısını yap sandıgın kadar kolaysa