Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Denny's Restaurant in Los Angeles

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Denny's Restaurant in Los Angeles

slm arkadaslar isimi bugun sectim Denny's te garsonluk . $4.85 + tips konaklama aylik 250-300 saat . shiftleri kendim secebilecegim bir is . nasil sizce dennys te tip olayi idare edermi beni? gecen yil da gitmistim ama dogudaydim bu kez farkli olsun diye los angeles sectim . varmi aranizda daha once Dennys'te herhangi bir pozisyonda calisan .yada tanidiklarinizdan varsa bildiklerinizi paylasirmisiniz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Denny ?s te cal?smad?m ama b?r kac kez g?tt?m.. Denny's te bahs?s olay? var.. her masaden 2 ?le 5 dolar aras? b? bah?s? kal?r, bazende bu 7-10 fln olur ama san?r?m nad?r olur... ama bahs?s?ler d?rek sana m? gel?yo yoksa o sh?ft ?c?nde bolusuluoyr mu onu b?lm?yorum...

ben amer?kal? b?r arkdas?mla g?tm?st?m Denny's e .. yemekler? o ?smalarlad?, yan?nda h?c bozuk para var m? ded? bahs?s ?c?n, bende de bozuk 2 dolar fln vard?... o cok az ded? sonra 2-3 dolar daha c?kard? masan?n ustune koydu.. yan? Dennys te bahs?s? olay? gzl...

konaklamaya gel?nce eger ?s ve konaklama yer?n Los Angeles ?n ?c?nde ?se gayet gzl ve ucuz b? konaklama...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tesekkurler verdigin bilgiler icin konaklama fiyati evet los angelese gore cok uygun ama suan konaklama yeri tam olarak belli degil yakin zamanda belli olur sanirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende Los Angeles ta Denny's te çal??aca??m. Ben mutfak bölümünde saatine 9$ alaca??m, kalma ücretide ayn? 250-300 dolar aras?, kim bilir belki ayn? yerde olaca??z

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aa dostum cok sevindim ) ne guzel bi tesaduf olmus ayni yerde calisirsak ii olur gercekten . los angeles civarinda denny's sayidi biraz fazla belli olmaz yinede senin ds2019 geldi mi ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hay?r daha gelmedi ds formu ?irketle konu?tum dun 17 nisanda gelcek dediler bakal?m bekliyoruz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

herkesin ki ayn? tarihte gelecek muhtemelen. bana da bi hafta 10 gün dediler..
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Biraz geç oldu ama bir kaç gün içinde karar verip bende gidece?im.Denny's Restaurant? dü?ünüyorum.Acaba garsonluk çok ing istermirki benim konu?ma upper-intermediate ç?kt?.Öyle çok konu?am?yorum.Kitchen helperl?k da olabilir ama ben yemek yapmas?n? hiç bilmemki.Sizin durumlar nas?l yemek yapmaktan ve garsonluktan çakarm?s?n?z?Birde kalacak yeri biz mi ayarl?yoruz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

10 gundur ses yok Denny's ten bakalim bekliyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı pier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 gundur ses yok Denny's ten bakalim bekliyorum
    Aramalar?n? falanm? bekliyorsun ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yok sirket benim cv mi gonderdi . ordan ise kabul haberi bekliyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu arada ise kabul edilmisim bugun is sozlesmem geldi hayirlisi olsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de denny's restaurantta mutfak yard?mc?s? olarak çal??aca??m. i? kabulüm geldi, vizem bas?ld?. her?ey yolunda da konaklama için bilgi alam?yorum. çal??mak için rahat bir yer diye duydum. yemek yapmaktan da pek anlamam belirteyim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hayirli olsun kardes benim de ds formum gelmis 18 mayista vize gorusmesine gidiyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vizeyi aldim bugun elime ulasti ee ayni yerde calisacak arkadaslar sizler ne zaman gidiyorsunuz ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hay?rl? olsun pier. as?l karma??k k?sma ho?geldin ben 21 haziran'da delta'yla gidiyorum. bu arada birsürü denny's restaurant var. hangisine gidiyorsunuz? benim i? yerim sunset bulvar?nda. ayn? yere dü?enler olursa süper. Bir Türk bile çok büyük nimet benim için

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay?rl? olsun pier. as?l karma??k k?sma ho?geldin ben 21 haziran'da delta'yla gidiyorum. bu arada birsürü denny's restaurant var. hangisine gidiyorsunuz? benim i? yerim sunset bulvar?nda. ayn? yere dü?enler olursa süper. Bir Türk bile çok büyük nimet benim için
    aynen benimki de orasi bekle bizi hollywood

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende los angeles ta sunset bulvar?nda denny's restauranta gidiyorum. Hepimizi ayn? i?e mi gönderiyolar ne biletinizi nas?l ald?n?z ben 750 euro ya buldum istanbul los angeles aras? siz de buldu?unuz fiyatlar? yaz?n fikir al??veri?i yapal?m. Beverly hills te görü?ürüz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yasin89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende los angeles ta sunset bulvar?nda denny's restauranta gidiyorum. Hepimizi ayn? i?e mi gönderiyolar ne biletinizi nas?l ald?n?z ben 750 euro ya buldum istanbul los angeles aras? siz de buldu?unuz fiyatlar? yaz?n fikir al??veri?i yapal?m. Beverly hills te görü?ürüz
    Buras? da sunset bulv. daki denny's restaurant m?? (yani çal??aca??m?z yer)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

öncelikle hay?rl? olsun. ben bizi da??t?rlar san?yordum ama anla??lan i?i biz götürece?iz denny's bizimdir art?k benim de 750 euro delta. paris aktarmal? new york'a ini? 21inde. 22sinde de los angeles uça??m var. sen ne zaman gidiyorsun?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu arada sunset'te 2 tane denny's var. sizinki de 6100 ise her?ey yolunda demektir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

öncelikle hay?rl? olsun. ben bizi da??t?rlar san?yordum ama anla??lan i?i biz götürece?iz denny's bizimdir art?k benim de 750 euro delta. paris aktarmal? new york'a ini? 21inde. 22sinde de los angeles uça??m var. sen ne zaman gidiyorsun?
    Aynen denny's bizimdir Benim ki 25 haziranda romanya aktarmal? uzun yol olcak ama de?er in?. 26 s?nda da los angeles uça??m var.

bu arada sunset'te 2 tane denny's var. sizinki de 6100 ise her?ey yolunda demektir
    ?uanda firman?n bilgileri yan?mda diil ama san?r?m benim ki de 6100 dü
    Konu yasin89 tarafından (26-05-2009 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

san?r?m ilk ben gidece?im. gider gitmez size bilgi vermeye çal???r?m yolculuk hakk?nda. zaten siz de gelince toplu olarak görü?mü? olaca??z. konaklamam daha belli olmad?. sizin belliyse nerede kalaca??n?z bilgi verirseniz sevinirim. oralarda i?e yak?n uygun yer nereden bulacaklar çok merak ediyorum aç?kças?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

simdi ben ucus bilgilerimi vereyim size biletimi dun sabah aldim 768$ yani 750euro baya yuksek benim aldigima gore ..
    British Airways 22 haziran ist-londra-new york , 2 gun new york da takilacagim 24 haziran new york-los angeles , 13 ekim los angeles-londra-istanbul .. hala bilet alamayan varsa yardimci olabilirim

-- gala sen benden 2 gun once orda olacaksin 2 gun bos durma gez toz ben gelince yabancilik cektirtme bana )

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaslar ?sveren?n? arayan varm?
    sozlesmeler?n?z? ald?n?z san?r?m orda manager ?n ?sm? n olarak gozukuyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

san?r?m ilk ben gidece?im. gider gitmez size bilgi vermeye çal???r?m yolculuk hakk?nda. zaten siz de gelince toplu olarak görü?mü? olaca??z. konaklamam daha belli olmad?. sizin belliyse nerede kalaca??n?z bilgi verirseniz sevinirim. oralarda i?e yak?n uygun yer nereden bulacaklar çok merak ediyorum aç?kças?
    san?r?m ?ehrin baya bi d???nda bi yerde konakl?yaca??z çünkü beverlly hills te kalmam?z biraz pahal? olur (ayl?k 25 bin dolar flnd?r herhalde kiralar ) ?uanda benim de kalaca??m yer belli de?il fakat orda tan??t???m türk ya da yabanc? arkada?larla ayr? bi ev tutmay? dü?ünüyorum (7-8 ki?i fln). Umar?m ev fiyatlar? maa??m?z? geçmez =)

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaslar ?sveren?n? arayan varm?
    sozlesmeler?n?z? ald?n?z san?r?m orda manager ?n ?sm? n olarak gozukuyor
    benim menajerin ismini tam olarak hat?rlam?yorum fakat hint ismiydi rajad fln gibi bi?idi
    Konu yasin89 tarafından (28-05-2009 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

?imdi pier, ssn bürosunu bulana kadar zaten muhtemelen ?ehri çözmü? olurum. yine de amerika konusunda anlad???m kadar?yla sen deneyimlisin. sen yabanc?l?k çektirtme bize derim ben ilk i?im cravings'in yerini saptamak olucak. türk yeme?i olmadan 3.5 ay geçirdi?imi dü?ünemiyorum

american eagle, sana da ?unu söyleyebilirim "hiçbir fikrim yok". ?irket bize (kendi ad?ma konu?ay?m 'bana') belgeleri henüz yollamad?. sadece i? yerimin adresini ö?rendim. elimize ula??nca bir cevap verebiliriz.

yasin89, yaw benim kafam? kar??t?r?yorsun sen beverly hills'e uza??z gibi geldi bana. google earth'e bakt?m. hollywood'un göbe?indeyiz. ha tabi k?yak geçerler, toplu ta??yaca??z sizi fln derlerse sorun yok zaten anlad???m kadar?yla ya ruslara ya tayvanl? ya da m?s?rl?lara denk geliyor türkler. ?ans?m?za art?k

tek iste?im, ilk haftalar sendromuyla a?lay?p 'bu ne byle, ben geri dönece?im' dersem bana engel olun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gala ss office in adresi yoksa bulup göndereyim istersen , aramakla yorulma .. Ewt benim onceden bi deneyimim var ama los angeles'a hiç gitmed?m oray? da b?rlikte kesfeder?z art?k . Bu arada gecen yaz bikac kisiye engel oldum tr'ye dönmemeleri icin sonra dua ettiler bna. sana da engel oluruz merak etme

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

?imdiden duac?n?m. bende yok ssn bürosunun adresi. yazarsan sevinirim. vakit kaybetmeyeyim dedi?in gibi.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

?imdiden duac?n?m. bende yok ssn bürosunun adresi. yazarsan sevinirim. vakit kaybetmeyeyim dedi?in gibi.
    bize en yakin ss office adresi :1122 N VINE ST HOLLYWOOD, CA 90038
    peki ben orda bu adresi kime sorarim demeyin birde resim ile isi bitiriyoruz .. yesil renkle gosterilen cikis noktasi 6100 W Sunset Boulevard'da bulunan Denny's

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)