şimdi pier, ssn bürosunu bulana kadar zaten muhtemelen şehri çözmüş olurum. yine de amerika konusunda anladığım kadarıyla sen deneyimlisin. sen yabancılık çektirtme bize derim benilk işim cravings'in yerini saptamak olucak. türk yemeği olmadan 3.5 ay geçirdiğimi düşünemiyorum
american eagle, sana da şunu söyleyebilirim "hiçbir fikrim yok". şirket bize (kendi adıma konuşayım 'bana') belgeleri henüz yollamadı. sadece iş yerimin adresini öğrendim. elimize ulaşınca bir cevap verebiliriz.
yasin89, yaw benim kafamı karıştırıyorsun senbeverly hills'e uzağız gibi geldi bana. google earth'e baktım. hollywood'un göbeğindeyiz. ha tabi kıyak geçerler, toplu taşıyacağız sizi fln derlerse sorun yok
zaten anladığım kadarıyla ya ruslara ya tayvanlı ya da mısırlılara denk geliyor türkler. şansımıza artık
![]()
tek isteğim, ilk haftalar sendromuyla ağlayıp 'bu ne byle, ben geri döneceğim' dersem bana engel olun![]()

ilk işim cravings'in yerini saptamak olucak. türk yemeği olmadan 3.5 ay geçirdiğimi düşünemiyorum 

Alıntı
Bookmarks