arkadaþlar ilk sectigim iþte cok sacma bi gerekceyle red aldým ve suan elim kolum baglandý kafam cok karýþýk yeni bir kaç iþ geldi bu iþlerle ilgili hiçbir bilgim yok içinizde bunlarla ilgili bilgisi olan bu yerler hakkýnda bilgisi olan arkadaþlar lütfen yardýmcý olun sýrasýyla iþin adý, kalacak yer fiyatý,alacagým saatlik ücret , kac saat calýþacagým ,eyalet seklinde yazacagým yardýmlarýnýz bekliyorum þimdiden herkese tþk ler...
eyalet housing(aylýk) saatlik calýþma süresi
1) Gap Inc.Outlet destin/florida 411-822$ 9$ 20-40 saat
2)Gap Inc.Outlet riverhead/NY 420-560$ 9.5$ 20-40 saat
3)Gap Inc.Outlet orlando/florida 360-450$ 9$ 20-40 saat arkadaþlar bu yukardaki gap iþlerinde overtime oldugunu söylediler bana...
buralarda sales/stock associate iþleri yapcam bu gap iþleri hakkýnda bilgisi olan oralarda calýþmýþ olanlar lütfen bilgi verin bana...
bunun dýþýnda orlando florida da funtime adýnda bir eglence parkýnda burada ride operatorlügü olacak saatlik ücreti 9$ kalacak yer360-450$ arasýnda ...buda ortalama 30 saatlik calýþam süresi veriyor ayrýca overtime oldugu söyleniyor
arkadaþlar burdaki iþlerde benim kafama en yatkýn gelen riverhead nyork taki gap iþi buralar ve diger iþler hakkýnda bilgileriniz bekliyorum ... herkese tþk ler... yardýmlarý için þimdiden...

Alýntý
Bookmarks