Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dolandýrýlmaya çalýþýlan 2

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart dolandýrýlmaya çalýþýlan 2

ya arkdaþlar þu 170 euro mevzuyu görünce bende yeni bir baþlýk altýnda bunu yazmaya karar verdim ben þirkete kasým gibi baþvurdum paþa paþa paralarýmý yatýrdým ve iþi seçtim vize görüþmemi evire çevire 9 nisana kadar atýlar vize görüþmemden 15 gün öncede iþimin iptal oldugunu(krizden dolayý iþ verenin iþ yerini sattýgýný söylediler) ben bekliyorum ds formunun gelmesini çünkü bugünlerde gelir demiþlerdi iþimin iptal oldugunu söyledi ve yeni bir iþ seçtim onada tamam dedik ama bugün bi üye arkadaþýmdan gördüm benim iptal olan þirketde çalýþacakmýþ... hiç güvenim kalmadý a.b.d gidebilirsem özellikle o eyalete gidecegim ve o iþ yerinde wat öðrencisi varmý diye bakacaðým eðer varsa bunun hesabýný soracaðým

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

hangi þirket bu özelden mesaj atarmýsýn benim þirketim de krizden dolayý iþlerimizi iptal etti ama yeni iþ bulduk ve onaylandý ds bekliyoruz ayný þirket mi die merak ettm

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

maviyeþil ds hakkýnda zaman verdiler mi size ayný þirketteyiz
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý sakurek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    maviyeþil ds hakkýnda zaman verdiler mi size ayný þirketteyiz
    ya altta da yazdýðým gbi iþ deðiþikliði oldu benim kabul mektubum gelmiþ ben msnden görüþyrum devamlý þirketle pazartesi günü formlarýmý göndericeklermiþ öyle gelicekmiþ ds

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

valla dostum kusura bakma konuyu daðýtmýþým biraz böyle birþeyi yapmalarý olasý, bir kiþi gelir o iþ olmazsa kaydolmayacaðým der, kontenjan yoktur, parayý veren bir öðrenciye (sen oluyosun bu durumda) kardeþ krizden dolayý iþ iptal oldu seni daha güzel bi iþe kaydýralým der, sende mecburen ok verirsin.. 1500 dolar +ciroya geçerler.. Bu sadece bir teori aksi de olabilir. Kimseyi lekelemeyelim..
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Uzman Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý sakurek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    valla dostum kusura bakma konuyu daðýtmýþým biraz böyle birþeyi yapmalarý olasý, bir kiþi gelir o iþ olmazsa kaydolmayacaðým der, kontenjan yoktur, parayý veren bir öðrenciye (sen oluyosun bu durumda) kardeþ krizden dolayý iþ iptal oldu seni daha güzel bi iþe kaydýralým der, sende mecburen ok verirsin.. 1500 dolar +ciroya geçerler.. Bu sadece bir teori aksi de olabilir. Kimseyi lekelemeyelim..
    senin dediðin %99 doðrudur. hiç birþirket iyi deðil. hepsi ... .... . ben daha iyisini görmedim. ve ticari ahlaklarýda yok þerefsizlerin.. neyse baþarýlar dilerim yeniiþinde..
    AEK

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

tþk ederim hocam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)