Arkadaþlar 24.02.2009 ABD Ankara konsolosluðunda vize görüþmesine girdim.
Ama hala bir sonuç bildirilmedi.
Ayný tarihte giren arkadaþlarýn durumu nedir, bilgilendirirlerse sevinirim.
Arkadaþlar 24.02.2009 ABD Ankara konsolosluðunda vize görüþmesine girdim.
Ama hala bir sonuç bildirilmedi.
Ayný tarihte giren arkadaþlarýn durumu nedir, bilgilendirirlerse sevinirim.
DS belgesiyle mi girmiþtin?
Ds belgenle girdiysen zaten sana olumlu veya olumsuz yanit vermislerdir gorusme esnasinda.buyuk ihtimalle ds-2019 belgen yoktu ve sonuc alinmasi icin o belgenin yollanmasi gerekiyor ayrica sirketinin de bu konuda takipte olmasi gerekirdi..
Ds 2019 belgesiz gitmiþtim, alttaki ds 2019 konusunu okuyunca neden hala sonuç alamadýðýmý anladým teþekkürler.
þirketini rahatsýz et sürekli ds belgem nerde kaldý die gerçi biz öyle yapýyoruz ama hala bi sonuç alamadýksende dene bakalým belki bi sonuç elde edersin
![]()
evet yarýn ilk iþim o olacakbu yuzden uçak biletinide geciktiriyoruz.
Birde 4. sýnýf olduðum için onunda bir meraðý var acaba alabilcemmi diye vizeyi
þirketim experience usa , eskiþehir þubesinden
yarýn þirketi aradýðýnda verilen cevabý buraya yazarsan seviniriz. bu yalanlarý derleyip bir baþlýk altýnda toplamayý düþünüyoruzda![]()
tamam konuþtuktan sonra yazarým
ya bu þirketler neden bize ds belgemizi gönderiyor biz konsolosluga gönderiyoruz kendileri gönderseler yaa
Sanýrým ds belgesinde imzalamamýz gereken bi yer varmýþ o yüzden olabilir. Ama ben pasaportumu þirkette býraktým ds belgesi geldiðinde pasaportla beraber göndermesi için þimdi ds geldimi bana yollucak imzalýcam sonra þirkete yollucam sonra pasaportla beraber dsi onlar yollucak. ölme eþþeðim ölme pöffffffffffff
arkadaþlar bu gun þirketimle konuþtum Nisan 17 de gelecek dediler ds formu için
17 Nisanda sonucu buraya yazarým tekrar![]()
iyi bakalým umarým gelir...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks