Yok dostum ben seninle tanışamadım ama duydum ocean da clean up da bir türkün olduğunu o sendin heralde neyse fakat bu miktarları kazanan lar genelde ya şanşlı kişiler yada 2. hatta üçüncü senesi olanlar ben sizin fabrikadan ayhan diye bir arkadaş var dı onunla muhabbet ederdik gelir ziyaret ederdi bizi
Bizim fabrikada 24 türk vardı ve bunlardan sadece 4 ü iyi para yaptılar diğerleri daha öncede söylediğim gibi son paychecklerini gördüm çoğunun 4500 ile 5500 arasındaysılar
ismim de eyüp
Bu arada alaskaya giden adam ameledir 10 kişilik veya 8 kişilik odalarda kalır pisliklerle uğraşır yeri gelir sokakda yüzünü gördüğünde tüküresin bile gelmeyen adamlar sana birşeyler yapmanı söyler.
Benim önerim alaskaya gidecekseniz en kötüye hazırlıklı olmaktır. Zaten iyi olursa mutlu olursunuz kötüde geçerse çok fazla üzülmezsiiz.
Şirkete gelince dalavere çevirmekten başka işleri yok. Bence hiçbirine güvenmeyin. Hatta işte benim şirkette tanıdığım var şudur bu dur eski arkdaş mahalleden dost ilk okul arkdaşı felan onlardanda korkun derim İşinini kendiniz sağlama almaya bakın uyanık olun.Buradada arkadaşlar sağolsunlar bilgileri paylaşıyolar burdan hepsi olmasada çuğu kişiler doğruları yazıyor takip eden ediyor zaten.
kalın sağlıcakla

Alıntı
Bookmarks