mrb arkada?lar uçak biletini kredi kart?ylla taksitli alabilirmiyiz?
e?er alabilirsek bunun avantaz? veya dezavantaj? varm?d?r fiyatta bir de?i?iklik olur mu?

mrb arkada?lar uçak biletini kredi kart?ylla taksitli alabilirmiyiz?
e?er alabilirsek bunun avantaz? veya dezavantaj? varm?d?r fiyatta bir de?i?iklik olur mu?
al?n?yor.. ?öyle bir durum var acentalar?n anla?mal? oldu?u bankalar oluyor i?te 4 taksit 6 taksit bazen daha fazla bile yapabiliyorlar.. di?er banka kartlar?na ise vade fark? koyuyorlar.. sen de ara?t?r bak fiyatlara kaç taksit yap?yorlar pe?in ne kadar hangisi mant?kl? gelirse o ?ekilde al?rs?n

h?mmm bilgi için te?ekkürler

bence taks?tle ucak b?let? alma dondugunde hala o ucak b?let?n? odemek koyar ?nsana b?de genelde taks?tl? olunca ay+2 fa?z koyuyorlar yan? 5 taks?t yapt?racaksan %7 fa?z koyuyor neden taks?tl? al?yorsun k? tek cek?m yapt?r

Türkiye'de www.tatil.com ve www.gezisitesi.com taksit yap?yor galiba..Birkaç yer daha vard? ama akl?mda de?il ?u anda..Ayr?ca bulundu?un ?ehirdeki acentalara da bakmanda fayda var.

gecen sene trek turizm in bir acentasindan vade farksiz 6 taksitle almistim. Sitelerinden kontrol et belli donemlerde kampanyalari oluyor mutlaka.

bilgiler için çok te?ekkürler arkada?lar en k?sa zamanda bu ?irkelerle görü?cem

ben öyle ald?m biletimi.alt? takside böldürdüm(3+3) toplamda %3 faiz yedim ki bankada +3 taksit verdi?i için ?ansl?yd?m birazdafakr pek oynam?yor 40-50 tl gibi bi?e...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks