Alıntı aska62 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar, daha once seçtigim i? kriz nedeniyle iptal edilmis . bunu yeni ogrendim ve haliyle yeni isi belirlemem gerekiyor. sizden ricam asag?daki 2 i?ten hangisini secmem konusunda yard?m etmeniz. ilk kez gidecegimden hangisinin daha uygun olduguna bi turlu karar veremedim. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar. ?imdiden herkese te?ekkurler

1) Food Lion (supermarket), NC - 8.75-9.25$
2) Russ amusement park, Pens (PA)-haftal?k 325$+25 bonus, ulas?m ve konalama bedava

Merhaba...

Ben çok tecrübeli de?ilim ama ?uanki i?imi secene kadar birçok i? sözle?mesi gördü?üm için baz? konularda tavsiye türünde birkaç bilgi verebilirim..Fakat as?l bilgiyi gidip gelen arkada?lar?n vermesi daha sa?l?kl? tabi..

Süpermarket i?i temizdir, paras?da iyiymi?..Mü?teriside olur g?da sektörünün...dilini geli?tirme aç?sndanda faydal? olabilir....konaklama ücretinin olmas? kötü tabi...ayr?ca haftal?k çal??ma saatlerini biliyormsn??

E?lence park? i?i;
Çal??aca??n bölüme göre bu i?in güzel yanlar? de?i?ir..Tezgah bas?nda, yemek stand? bas?nda olabilirisn, yada ride operator olabilirisn....
konaklama bedava olabilir ama nerde kald???nda önemli, çad?r yada karavanda olabilir......ayr?ca nedense bilmiyorum ama e?lence parklar? sanki bu y?l krizden dolay? pek tutmaz gibi bir his var içimde ne bileyim , birde daha önceden e?ence park? i?inde cal?san ve i?veren taraf?ndan i?ten c?kar?lan arkadaslar? duyuncada , bende ne kadar çok istemi? olsamda bu i?te cal?smay?, sonradan karar?m? de?i?tirdim....

fakat ula??m ve konaklama bedava ise, ayr?ca kazanaca??n parada iyi bir düzeyde oldu?u için, ver elini ""Russ amusement park"" derdimm ben olsam.....

Karar sana ait....