Alýntý scuba87 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
arkadaþlar biþey sorucam ben ama umarým beni ayýplamazsýnýz ve gülmezsiniz

ilk olarak el bagajý deniyor ve el bagajlarýnda sývý maddeleri torbasýz taþýnmayacak deniyor peki bu el bagajý dediðim þey uçakta yanýmýza aldýðýmýz yani uçaktaki oturduðumuz yerin üstünde bulunan ufak bölmelere koyduðumuz veya koyacaðýmýz çantalardan bahsediyoruz deðil mi?
yani normal bende çekçekli bavul var onu uçaða vercem yanýma almýycam yani büyük olduðu için doðal olarak onu kargo bölümüne teslim etcem,yani o bavullar bu el bagajý tanýmlamasýna dahil deðil demi?
hayýr biraz önce izledim o yukardaki videolarý ama adamlar el bagajý diye büyük çekçekli bavullarý gösteriolar onlarýn içinden laptop felan çýkartýo adam yani o kadar büyük bavulu adam uçakta yanýna mý alcak?
ben onu anlamadým yaw? o da mý el bagajýna girio? yaw lütfen gülmeyin ayýplamayýn yaw
ne demiþler "Bilmemek deðil,öðrenmemek ayýp"
Uygun boyutlarý olan çekçekli valizini el bagajý yapabilirsin bunda sakýnca olmaz fakat gideceðin havayolunun götürebileceði ebatlarý öðren ona göre valiz seç el bagajýnda . Tabiki büyük boy valizleri götüremezsin onlar kargo bölümüne gider ... Ama genelde WAT öðrencileri bildigimiz sýrt çantalarýnýn içine laptop vs. koyarlar onu el bagajý yaparlar . Birde büyük valizleri olur .