arkadaþalr bakalým ne cevaplar gelcek...
ben hemen söleyim köpeðim barut...yawww öle böle diil yaawww.(ingiliz pointer çok süper birþey yawww)![]()
arkadaþalr bakalým ne cevaplar gelcek...
ben hemen söleyim köpeðim barut...yawww öle böle diil yaawww.(ingiliz pointer çok süper birþey yawww)![]()
ben en çok türk yemeklerini özlerim heralde daha önceden amerikayý tecrübe etmiþ ev arkadaþým ordaki yemeklerden türk yemeklerini aramazsýn dior ama bilmiyorum yinede![]()
Ya gariptir belki ama. Þu baþlýktan sonra düþündüm de.. Özleyeceðim hiçbirþey yok...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Mahalle baskýsý yaratmanýn alemi yokÖzleyecek birþeyim olsa söylerdim iþte..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Anladýðým kadarýyla saatlerce uyumayý çok özleyeceðim
Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete
abi orda hicbirsey ozlemiyosun taa ki ailenle veya sevgilinle web cam le konusup yuzlerini gorene kadar o zaman anliyosun...
tuvaletimi :P![]()
altýn kaplama :P
çiðköfte
raký
tekirdað köftesi
iskender kebap vs. çok þey varmýþ ya aile arkadaþlar falan da
Eðer orada arabanýz olursa ve burada fakir takýlýyosanýz en çok araba özleniyor.
Özellikle durakta otobüs beklerken zor oluyor. Bir de o akbilin demiri alttan alttan batmýyor mu bi tarafýnýza, o çok koyuyor.
Oraya gittiðimde ise kargaþa ve kaos ortamýný özlüyorum. Kýrmýzý ýþýkta duranlar, yere tükürmeyenler, herþeye teþekkür eden veya özür dileyenler, sebepsiz yere gülümseyenler... Bir yerden sonra gýna geliyor. Burdaki gayrinizami ortamý özlüyorsunuz.
---
gittiðim yer zaten türk mahallesi gibi birþey. ramazan'da camide iftar da veriliyor. caným çekince gidip çokoprens, halley, topkek alýp yiyebiliyorum![]()
walla ilginçtir bende fiorex gibi düþündüm özliyeceðim hiçbirþey yok zaten okul btince pýlýyý pýrtýyý toplayýp gitmeyi düþünüyorum.
Iskender , Tandir , Nargile , Dolma , Kadayif ve Ailemi ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
adana kebab
açýktým wallahi.En iyisi þimdiden tadýný cýkaralým da fazla özlemeyelim
ben tuvalete gidiyorum
zuhahaha![]()
valla ne mide düþkünü milletiz yaww...![]()
walla çðköfte,kokoreç,midye dolma,iþkembe,anadolu kavaðý(vapurla gitmek) ve dünyanýn hiçbiyerinde böyle güzeli olmayan BOÐAZIMIZ VE KÖPRÜLERÝMÝZ i özliyceðim sanýrým....![]()
ailemi, türk yemeklerini ve tabii ki de tuvaletimi (bilhassa taharet musluðumu -kusura bakmayýn, acý ama gerçek- )özleyeblrm![]()
yahu yemek ozlemeyecksiniz.. tuvalete de ilk hafta alisirsiniz.onu da ozlemezsiniz..aile ve sevgiliye bi sey diyemicem. sadece telefonla idare edersen yaz sonuna kadar ozleme filan olmadan eglenirsin...
qiderken yanýmda 2 tane 100'Lük Tekirdað qötürücem, özLiceðm pek biþeyim kaLmicak![]()
bilgisayarýmý çok özlerim.ömrümün yarýsýný paylaþtým kolay deðil.bide aile.ama ilk 2 hafta özlerim sonra iþime gücüme bakarým![]()
Vallaha ben gidersem ailemi gitmezsem sevgilimi özlerim..En iyisi gidip biraz aileyi özlemek galiba..Sevgili teselli eder insaný![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks