Aarkadaslar 14 haz?ran g?d?s 23 eylul donus par?s aktarmal? (air france) boston ucak b?let?
fiyat:588 euro
tar?h deg?s?m? ucrets?z(esnek bilet)
nas?l fiyat sizce?
Aarkadaslar 14 haz?ran g?d?s 23 eylul donus par?s aktarmal? (air france) boston ucak b?let?
fiyat:588 euro
tar?h deg?s?m? ucrets?z(esnek bilet)
nas?l fiyat sizce?
Konu alper2005metu tarafından (11-04-2009 Saat 03:28 PM ) değiştirilmiştir.
Buyuk ihtimalle Airfrance 'dir .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
valla fiyat fena de?il gibi ama bilet esnek mi hangi havayolu bunlar? yazarsan üstadlar daha net bilgi verebilirler sana bu arada avrupa aktarmalar? biraz can?m? s?k?yo direkt uçu? yanl?s?y?m ama tabii fiyat fark? da bariz olu?uyor o zaman![]()
çok pardon ya görmemi?im özür;D
orbitzde hala 511 dolarl?k biletler var.tarih de?i?tirme ihtimalin azsa bence onu da de?erlendir.
ordan taks?tle alab?yomuyuz peki??
evet YETO vergiler dahilhatta expedia da 500 ayn? biletler
hatta istedi?in tarihlerde hala bilet var expediada.500 dolar.vergiler dahil.
ohh iyiymi? walla hiç kaç?r?lmamas? gereken fiyatlar
geç kald?n yeto neler oldu sen yokken![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bankayla konu?ulursa bu kadar yüksek bir harcamayy? banka bölebilir, bu ?ekilde yap?lan al??veri?ler var
valla ?u an itibariyle bakyorum da ben hakikatten ucuza alm???m bileti yaww...?imdi almaya kalksam ayn? uça?a ayn? tarihte ve saatte kalkyor yakla??k 250-300 euro fazladan para veryordum yaww...
![]()
Bende paris-boston aktarmal?, airfrance bileti ald?m 580 euro 29june-5oct aras? ..ücretsiz degi?tirme war.Normalde çok dü?ündüm expedia da 660 $ o aralar 503 euro ya tekabül ediyodu.Fakat il wat deneyimim oldugu için orada ba??ma nelerin geleceginden haberdar degilim o yüzden ücretsiz degi?tirmeli ald?m...Bakal?m görücez![]()
esnek biletleri hangi hava yollar? sat?yo ?
hepsi satiyor ogrenci biletleri esnek oluyor. ancak bunlarin icinde en hesaplilari airfrance ve klm oluyor. digerleri ogrenci biletlerini daha pahali satiyor.
KLM-AIR FRANCE di?erlerini bilmiyorum
eyvallah.. bu hava yollar? nas?ld?r iyimidir peki?
delta da var american airlines da da var ama normal fiyatlardan 100 euro fazla oluyor ogrenci biletleri ondan en ucuzu arattiginda bilet olarak bunlari gormuyosun...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks