Arkada?lar ben.Bahama adalar?n?da gezmek ?st?orum.Ucakla veya gem? ?le bu konu hakk?nda bilgisi olan yard?mc? olabilirmi
Arkada?lar ben.Bahama adalar?n?da gezmek ?st?orum.Ucakla veya gem? ?le bu konu hakk?nda bilgisi olan yard?mc? olabilirmi

Konu hakk?nda benimde bilgiye ihtiyac?m var arkadaslar...Asl?nda baz? sitelerde istenildi?i taktirde baz? bilgilere ula?abiliyoruz fakat ya?an?lm?? tecrübeler daha faydal? tabiki....
Arkadas grubuyla araba kiralay?p feribotla geçeyim istiyorum yoksa hiç ugrasmadan uça?a binip mi gidelim....
sizlerden bilgi ve tavsiye bekliyorum...
tesekkurler
Cok guzel bir fikir gerceklestirilse foruma resim eklersiniz artik![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ins bahamalara ad?m atar atmaz resimler turkishwat ta![]()

Ben amerikaya ad?m atar atmaz yollar?m resimlerii ne diyorsunuzz siz..
yeeterki gidelim hay?rl?s?yla..
yaa bu arada bu DS ler ne olduuu...![]()
bnm ?irket vize görü?mesinden sonra gelece?ini söyledi ds ler.sizinkiler ne alemde??

ben vize görü?mesine subatta gittim..nisan?n ilk haftas? gelecek dediler...bekliyoruzz halen..
neyse bu konuya hiiç girmeyelim wise
ççok uzunn....eger burda baslarsak bidaha sen bahamalar? unutkonuu drektt DS olur....
![]()

buarada bende destinden gece?im orlandoya, oray? gezipp...ordanda bahamalara ....görürmüyüzz o günleri acaba...![]()
simdi bahama lara bizim oda arkdaslari gitti... orasi ayri bir devlet oldugu icin vize alip gittiler... bir vize almaniz lazim...
bir de onlar cruise gemilerine katilmislardi bin dolar fln civari idi 1 haftalik ama tam olara nerleri karsiliyor onu bilmiyom...
bence en iyisi gemi ile gecmek... ya da ucak.. ama arab kiralasan bile araba sirketleri oraya araba goturmene izin vermez belki yasal da deyildir sonucta ayri bir devlet...
brz daha arastirin dedrim illaki ucuz olan gemi turlari vardi.. cruise tarzi deyilde sadece adalari fln gezdiren tarzda... her adada 1 gun kalirisniz![]()

walla arkadaslar bence paray? filan bosverin walla yerinizde olsam 1000 dolar? verir oyle bir cruise'e kat?l?rd?mah ah ...

Ben orlando day?m orlandoda bulu?ur hep beraber geçeriz bahamalara
Bu arada bahama Türk vatanda?lar?ndan 8 aya kadar vize istemiyor. Hele bi Amerika yolcusu olal?mla bahama yolcusuda oluruz ins![]()

Ya?aaas???nn.....iyi ozaman...vize i?i tamam...
wise....bende destindeyim.....i? bitiminden sonra NJ den bir arkadas?m gelecek orlandoya...önce orlando misami turu yap?p sonras?ndada bahamalara gecece?im.....tüm bahama ekibini toplar?zz ozamanherkese uygun bir zaman aral???nda denk gelirsek tabi
...
Ucak donusunu Bahama 'dan alalim!![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
?ns dostum yapar?zmiamide yapar?z bahamada yapar?z
buna ek olarakta bahamaya ucak b?let? yanl?zca 108 $
![]()
bahamalar Turk oldugun icin avantajli oldugun nadir yerlerden.. ins. miamiden bahamalara gececez biz de![]()

LAcivert pasaportunuzla Bahamalara vizesiz giri? ypaabilirsiniz.

arkada?lar expedia.com'dan bakt?m 199-249 dolar aras? bahamalara 3 yada 4 gün süreli cruiselerle gezi var. de?erlerndirmek laz?m florida çal???cak arkada?lar için miami gidi? dönü?lü![]()

asil istedigim hawaii ama cok uzak ve ucak fiyatlari cok yuksek hawaii yerine miami ve bahamalarda tatil yaparim ayni fiyata![]()
![]()
Ben orlando da cal?sacag?m.Ama ?lk terc?h?m hawaii idi 2.5 ay s?k?l?rm ada yapacak seyler k?s?tl? d?e vazgect?m tekrar.cok pahal? b? yer b?de orda oldugun zaman amer?kada baska yer? goremeyecekt?m.
ama bahamalarda tat?l yapcaz ?ns hay?rl?s?yla amer?kaya b? ayak basal?mda.bu konusmalar? orda yapmak daha tatl? olur![]()

orda bide hatun bulduk mu beraber bahamalara gitmek ne hava olur bea![]()

ayberk:ya fubar sen nerelerdesin ya,ne zamand?r girmiyon nete
fubar:ya en son travel da hiç giresim gelmedi dostum ya
A:niye o?lum hay?rd?r
F:Ya tatil çok güzeldi walla akl?ma bile gelmedi
A:nerdeydim o?lum sen tatilde
F:ya benim meksikal? hatun tutturdu BAHAMALAR diye,ee dedim hadi gidelim.Bir hafta gittik tatil yapt?k.
A:Hade yaa vay anas?n? BAhaMALAR haa...
wayy bea hayali bile güzel![]()

çok sa?olun arkada?lar temennilerimizi dile getiriyoruzin?allah gerçekle?ecek
ya bu temennilerimizi kelimesini yazmak ne zormu? beaa![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks