arkadaþlar ben ki bir futbol manyaðý olarak (hem oyuncu hem seyirci) merak ediyorum acaba abd'de böle tayfayý toplayýp hadi maçe diyebileceðimiz bi halýsaha varmýdýr_?![]()
arkadaþlar ben ki bir futbol manyaðý olarak (hem oyuncu hem seyirci) merak ediyorum acaba abd'de böle tayfayý toplayýp hadi maçe diyebileceðimiz bi halýsaha varmýdýr_?![]()
plaj futbolu olabilir sahil kesiminde
acaba harbiden ciddi ciddi mi soruyosunuz bunlari yoksa geyik olsun diye mi ?![]()
abi ama ben ciddi cevaplayayim hali saha filan olmaz amerikada ama etrafta cim dahalar gorursun amerikan futbolu icin ozellikle hatta futbol kalesi olan yerler de olabilir. ama kale dedigin ne ki 2 terlik
![]()
haftada en az 2 maç yapan biri için gayet normal sorular bunlar![]()
forumda açýlmýþ en ilginç konulara taþýnmasýný talep ediyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben orada hemen halkýn beynine aþýlarým futbolu mr. brown un mükemmel arka bahçesini halýsaha yerine kullanýrýz biz![]()
maksat muhabbet ama olsa fena olmaz hani![]()
![]()
abi ne yapalým biz amerikan futbolunu...
![]()
![]()
Gençlerbirliði Galaxy takýmýnýn tesislerinde 2 halý saha var kullanýma açýk. yalnýz 90 dolar
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
ben ohio ya gidcem orda futbol takýmý varmýdýr acep_?ama normal football amarikan diil...
![]()
hadi ya genclerbirligi galaxy duymustum turk ortakligi var diye Cavcav ona da mi el atmis .. korelilerden sonra amerika ha buyuk adam...
Valla bilmiyorum bildiðimiz gençlerbirliðinin logosu var. Orada konuþtuðum birisi fizik olarak ABD lilerin afrikalýlardan daha iyi oldugunu dolayýsý ile böyle bir yatýrým yapýldýgýný söylemiþti. Buradaki kulüple ortak çalýþýyor herhalde. Cavcav afrikadan ithal etmeyecek artýk. Pilot takým gibi kurmuþ iþte. ABD'de biliyorsunuz futbol üzerine kurulmuþ 8 kategorili bir lig var. Bu takýmda 7. sinde mücadele ediyor
@stormhik
Belki isine yarar ! Tikla ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aðustosta lig de baþlýyo orada nasýl takip edicez ya
tsi 20.00da olan maç amerika saati ile 13.00da oluyor
o saatte de iþte olcaz büyük ihtimal
zor valla ya
lig radyo da çekmez ordan
off gunlerinde gir internetten izle yani..
bazý yerlerde var cýmen futbul sahasý, ama halý saha ben pek goremedým... bence halý saha ya fln gerek yok ýster sehýrde ol ýstersen kýrsal kesýmde her yer cýmenlýk ve park alaný ýle dolu... 2 tas koyarsýnýz futbol oynarsýnýz... ole bzm burdaký kucuk ve her yerý kaldýrým ýle dolu parklar deyýl.. baya buyuk her tarafý cýmenlýk ve agac olan parklar..
býz ara sýra ordaký Kolombýyalýlara karsý Turkler mac yapardýk, hep býz yenerdýk onlar halada oynayalým der dururlardý...
Konu dessertsun tarafýndan (11-04-2009 Saat 09:27 PM ) deðiþtirilmiþtir.
futbol demek hayat demek, hayat demek futbol demek de birader onlar ne anlar futboldan yaanca para boyuna harcalarlar keþke bizi de görseler de orda bi transfer fln þöle beckhamýn yanýna
![]()
fiorex su genclerbirligi galaxy nin sahasi nerde? bi dee herkes istedigi gibi girebiliyomu?
Virginia Springfield'ta.. 19 may soccer club diye geciyor zaten
himm bati tarafinda olsa giderdik bi ama artik virginia dakiler giderler baya..
ya fiorex senin bir tanidigin var mi 19 may soccer club da ben amerikada kalmak istiyorum ve spor akademisi mezunu olucam bu sene.. orda bir is ayarlanabilir mi dicektim?![]()
genclerbirligi yoneticisi var tanidik. ona soyleyim o zaman 19 may soccer club a ne bilim yardimci antrenordur stajer antrenordur artik ne olursa...
olsun ben yeni morinho olurum adam tercumanliktan nereye geldi...ben de yaparim ne olursa artik. hemde yabancilara hizmet etmem Cavacav baskana hizmet ederim amerika da
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks