MERHABA ;
17 NÝSANDA VÝZE GÖRÜÞMEMÝZ VAR ÝNGÝLÝZCEM BERBAT DURUMDA VE NOT ORT. 2.52 SÝZCE VÝZE ALABÝLÝRMÝYÝM ? GÖRÜÞLERÝNÝZÝ VE ÖNERÝLERÝNÝZÝ BEKLÝYORUM
SADECE KALIP SORULARA ÇALIÞIP GÝDÝCEM ARTIK HAYIRLISI!
MERHABA ;
17 NÝSANDA VÝZE GÖRÜÞMEMÝZ VAR ÝNGÝLÝZCEM BERBAT DURUMDA VE NOT ORT. 2.52 SÝZCE VÝZE ALABÝLÝRMÝYÝM ? GÖRÜÞLERÝNÝZÝ VE ÖNERÝLERÝNÝZÝ BEKLÝYORUM
SADECE KALIP SORULARA ÇALIÞIP GÝDÝCEM ARTIK HAYIRLISI!
not ortalaman yeterli arkadasim o yuzden sadece kalip sorulara calissan yeterli olacaktir. Siteye biraz goz atarsan mutlaka isini gorecektir. Simdiden bol sans.
Hic stres yapma sorulara net cevap vermeye calis.Panik yapmazsan rahatlikla alirsin vizeyi..
When , Will , What , Where kavramlarini iyi duy ve ona gore cevap ver , gayet kolay olucak ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Çok saðolun ! Acayip geriðo vize iþi
Arkadaþlar forumda sorularý yazmýþ onlarla ilgileniyorum
sakin ol ve vizeyi alacagýna inan.hepsi bu.e tabi biraz da calýsman gerek![]()
Alýrsýn...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
ya fiorex banada alýrsýn diyorsunbende 2.38 cancan bende 17 nisan gideceðim
sabah ..bende de stres var umarým haftaya bizde yazarým gerilmeyin sýkmayýn kasmayýn çalýþýn gidin diye..
Wat
inþallah ben vizeyi alacaðýma kesin inanýyorum zaten ! ama iþte ama öldürüyo insaný birincide inþ alýrým alamazzsam birdaha baþvurum ama alýcam yani çalýþtým valla elimden geldiði kadar artýk hayýrlýsý !!
hýc panýk heycan yapma alcaksýn cýkýncada dedýklerým aklýna gelcek snnama ýng hýc yok dýosan forumdaký sorulara bolca calýs sorunsuz gorusmene gýr cýk
ankaradaki memurlarýn bazen cümlelerin sonuna doðru seslerinin iyice kýsýldýðýný farkettim ben ona dikkat etmelisin.kesin alýrsýn yeterince yardýmcý oluyolarmýþ zaten bu sene diðer senelere nazaran
Bindik bi alamete, gediyoz kýyamete
evt bende ýstanbulda gordum 30-40 dk ýcerdeydým bý kýsý ye red verdý o da cok soru soran olan bayan gorevlý.red alanda salak bý kýz.gorevlý 5 defa okulunu soruo o bolumunu soyluo sonra turkce sordu ve reddý verdý![]()
ee noldu ya senin görüþmen nasýl geçtii?? insan bi anlatýr kardeþim yaa![]()
merhabalar , sonunda meþhur vize görüþmemi yaptým .Hemen nasýl geçtiðini anlatim
Yaklaþýk üç buçuk saat içerde sýramýn gelmesini bekledim ve en son göruþme benim oldu arkadaþýmla numaralarýmýzýn ardarda olmasý raðmen o benden bir saat önce mülakat oldu çunku numaralar karýþýk yanýyodu.
evrak teslým iþlemlerinde cok yardýmcý oluyolar o yuzden bunu ayrýntýlý yazmicam. içerde sýramýn gelmesýný bekledým ýlk parmak izi numaram yandý 7. giþede ve beklemeye baþladým ýkýncý numaramý .bu arada diðer mulakat goruþmelerini dinledim cok iþe yarýyo .3 kiþi vardý mulakat yapan sarýsýn ýyý kalplý bayan çekik gözlü gudubet bayan ve yaþlý tontiþ dede .
sarýþýn tatlý bayanýn bir mulakatýna þahýt oldum kýzýn býrý cok heyacanlýydý ve hiç konusamadý adýný býle soylýyemedý bayan onu yerýne oturtturdu ve onu daha sonra heyecaný geçince çagýrýcaný soyledý ,tekrar çaðýrdý kýz yýne cok konusamadý ama tatlý bayan ing. yetersýz ama ben yýne sana vize vericem dedý ve ups ye gonderdý.çekýk gözlu bayanýn mulakatlarý tam anlamýyla gergýn gecýyo cok sert ve soguk bakýyo (dýgerlerý hep guluyo) ama cok tane konustugu için anlaþýlýyo konuþmalarý .
benim ve arkadaþýmýn vize görüþmesine gelince önce arkadasýmýn gorusmesýný anlatým ;
sýra yandýgýnda tatlý bayan gýtmýstý dýgerlerý vardý ve yaslý tontiþ amcaya denk geldý.ýlk olaran cok guler yuzlu olarak nasýlsýn dedý sonra nerde okuyosun bolumun ne bolumunun amacý ne gýbý sorular sordu sonra 4. sýnýf oldugu ýcýn mezun oluyomusun(arkadasým tek dersý yuzunden mezun olmuyo) dedý sonra býtýrýnce ne yapmak ýstýyosun dedý ve amerikaya neden gýtmek ýstýyosun sorularýný sordu birde orda çalýsýcagýyla ýlgýlý sorularý sordu jab contratýný istedi,arkadas bunu anlamadý ve bilmiyorum dedý oysa jab contratý elýndeydý .sonra arkadasa sonunda biþeyler demiþ ve anlamamýs yaný oraya gýdýnce ing ýyý gelýstýr gýbý býseymýþ.en sonundada eksýk evrak kagýdýný yaný beyaz kagýdý verdý
cancan bende oradaydým o gün senin numaran kaçtý ? ben sanýrým seni gördüm bej bi ceket varmýydý üstünde...bende enson girdim be![]()
Wat
öncelikle cok teþekkür ederim bu foruma cunku burdaký sorulara calýsarak gýttým ve onlarýn aynýsýný sordular .sizin sayenýzde aldým desem yerýdýr.Süpersýnýz!!! ankaradan yený dondum ancak sýmdý yazabýlýyorum kusura bakmayýn.
gelelým gorusmeme;
üç bucuk saat bekleyerek gectýkten sonra sýram geldý heee bu arada japon ve tontýþ amca vardý bana sýra gelmeden once dua edýyodum ona gýtmýyým dýye (japon teyze) neyseký saat 16 da perdeyý ýndýrýp gýttý ve bayram etmeye basladým. sýram yarým saat sonra geldý tontiþ amca once nasýlsýn dedý sonra ilk parmak ýzýmý aldý sonra seramik müh. oldugu için onceký arkadastan tanýdý sormadý bana sonra transkrýbý ýncelemeye basladý o ara ben bu bolum sadece beným üni. de var dedým guldu ,sonra beným okulum uzadýgý ýcýn neden uzadýgýný sordu hangý donemý tekrar ettýgýmý sordu býtýrýnce ne yapýcagýmý sordu ama ben anlayamadým být turlu ama sonra anladým ve cevapladým ne iþ yapýcagýmý sordu ne iþ yapýcagýmý fýlan soyledým sonra jab contratýmý ýstedý ben verdým sonra eksýk evraklarýn oldugu beyaz kagýdý verdý .
cok sukur sýmdýlýk sorunsuzdu sanýrým alýrým ?
eveeeet bende alýrsýn dýyenlerýn kervanýna katýldým gercekten kolay oluyomus ama heyecanlanmamak mumkun degýl hele beným gýbý ýcerde üç bucuk saat beklýyosanýz.
bence burdaký sorulara calýsmak yeterlý bolumunuz ýlgýncse (seramik muhendýslýgý) onun cevabýný ýyý hazýrlayýn.neder amerikaya gýtmek ýstýyosunuz sorusuna gercekten cok onem verýyolar bana sormadý ama neredeyse herkese soruyolar.
tek tek yorumlamak gerekýrse birsuru výze gorusmesý gordum hepsýný yakýndan dýnledým
japon teyze: cok sert ve donuk bakýyo gercekten bu iþi cok cýddýye alýyo ozellýkle not ortalamasýna bakýyolar,gorusmesý býraz zor gecýyo klasýk sorularýn harýcýndede sorular sordugunu duydum.
sarýsýn tatlý teyze:melek abla tam anlamýyla watcýlarýn ýlk yardýmý heyecanlý olsanýz býle once sýzý sakýnlestýrýyo hatta býraz turkcesýyle sýze yardýmcý oluyo gerekýrse tekrar cagýrýyo .
top sakallý dede: bunun býraz ýngýlýzcesý anlasýlmýyo aslýnda sadece evraklara bakýyo gýbý yaný sorular genelde okulla ve orda yapýcagýnýz ýsle ýlgýlý klasýk sorular .þu varký amca anlamadýgýnda sorunun butun sorulabýlýcek sekýllerýyle tekrar edýyo yýne anlamazsanýz mýkrofonun sesýný acýp hecelýyo not ortalamasý harýcýnde red vermýyo
Yaa ben de görüþmemi o çekik gözlü bayanla yaptým ama kendisi hakkýnda burda yazýlanlarý görünce þaþýrýyorum..Benle olan görüþmesi gayet neþeliydi..Hatta birlikte gülümsedik ara ara..Espiri bile yaptýðý oldu bana
Bir de arkadaþlar yanlýþ anlamayýn sakýn..Ancak bir soru sormak istiyorum..Bunu da küçümsediðimden deðil,bir dil eðitimi adayý olarak cidden merak ettiðimden soruyorum..Neredeyse sýfýr Ýngilizce bilgisiyle gitmekten korkmuyor musunuz?
Ben dilini bilmediðim bir ülkeye uzun süreliðine tercümansýz gitmeye korkarým vallaha..Ama þu var, çok þükür iyi derecede Ýngilizce bilgim var..Hemen her ülkede az çok iletiþim kurmaya yarar..Ama o bilgim de olmasaydý ben burdan kalkýp ne Amerika'ya ne de Avrupa'ya ne de baþka bir yere gidemezdim herhalde..
Sizdeki bu cesaret nerden geliyor?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks