cancan Nickli Üyeden Alıntı
eveeeet bende alırsın dıyenlerın kervanına katıldım gercekten kolay oluyomus ama heyecanlanmamak mumkun degıl hele benım gıbı ıcerde üç bucuk saat beklıyosanız.
bence burdakı sorulara calısmak yeterlı bolumunuz ılgıncse (seramik muhendıslıgı) onun cevabını ıyı hazırlayın.neder amerikaya gıtmek ıstıyosunuz sorusuna gercekten cok onem verıyolar bana sormadı ama neredeyse herkese soruyolar.
tek tek yorumlamak gerekırse birsuru vıze gorusmesı gordum hepsını yakından dınledım
japon teyze: cok sert ve donuk bakıyo gercekten bu işi cok cıddıye alıyo ozellıkle not ortalamasına bakıyolar,gorusmesı bıraz zor gecıyo klasık soruların harıcındede sorular sordugunu duydum.
sarısın tatlı teyze:melek abla tam anlamıyla watcıların ılk yardımı heyecanlı olsanız bıle once sızı sakınlestırıyo hatta bıraz turkcesıyle sıze yardımcı oluyo gerekırse tekrar cagırıyo .
top sakallı dede: bunun bıraz ıngılızcesı anlasılmıyo aslında sadece evraklara bakıyo gıbı yanı sorular genelde okulla ve orda yapıcagınız ısle ılgılı klasık sorular .şu varkı amca anlamadıgında sorunun butun sorulabılıcek sekıllerıyle tekrar edıyo yıne anlamazsanız mıkrofonun sesını acıp hecelıyo not ortalaması harıcınde red vermıyo
Bookmarks