Meleklerin Þehri Los Angeles:
[yt]37fa8-QkahE[/yt]
Meleklerin Þehri Los Angeles:
[yt]37fa8-QkahE[/yt]
Þeytanlarýda bol bir yer.
Gidenler baþarýlar.
Emeðini en yüksek paraya sat
Ama ruhunu asla !!!
ben haber veririm size hangisinin bol olduðuna dair![]()
Özgür nerde çalýþýcaksýn bende LA deyim.
kardeþ benim iþyeri kaliforniya/oroville olarak görünüyor ama ben gezici karnavalda çalýþacaðým onun için yerim belli deðil yaklaþýk olarak 10 þehir gezecekmiþiz.Sen nerdesin ? UÇak biletini kaça aldýn bu arada, ben san francisco ya kadar 890 avro![]()
millet los angeles da hmshostluk yapýjak olan arkadaþlar war mý??
Selamlar. Wat programý ile San Francisco tarafýna gitmeyi düþünüyorum. Siz ne zaman gittiniz -ya da gidecek misiniz?- Uçak biletini ne zaman, ne kadara, nereden -hangi þirketten-, hangi yolla aldýnýz? Ucuz ucak bileti temin edebileceðim hangi kaynaklar nerelerde mevcuttur?Ýlk yurtdýþý deneyiminiz mi, tam olarak yapacaðýnýz iþten haberdar mýsýnýz? Bilgilendirirseniz minettar olacaðým, teþekkürler.
Merhabalar. Forumda yazýlanlarý okuyordum da LA'ta çalýþacakmýþsýnýz, size þimdiden kolay gelsin. Merakým: ucuz uçak biletini ne zaman, nereden, nasýl temin ettiniz ve hangi havayolu þirketiyle anlaþtýnýz? Neden New York'tan dönüþ ayarladýnýz ve oraya -NY- hangi yolla gitmeyi planlýyorsunuz? Orada olmanýz için dönüþ tarihinizden en erken ne kadar önce iþi býrakýp, yola çýkmanýz gerekiyor? Wat programý ile San Francisco'ya gidiyorum. Þimdiden teþekkürler.
evet arkadaslar Los Angeles umarak wat yoluna ciktik simdi Montaya inek sagmaga gidiyoruz.kismet buna denir.
ALLAHtan umut kesilmez hala bekliyorum yeni bir teklifin bulunacagini.
Merhaba arkadþlar yeni konu açmak istemedim bu los angeles ta metro yok mu? Herkes araba olmadan ulaþýmýn zorluðundan bahsetmiþ.. bende santa monicada çalýþýp LAX ýn oralarda bi otelde konaklayacaðým. öyle soyluyolar yani þirketten haftalýk 100$.. nasýldýr sizce?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Santa monıcada kalacak yere ihtiyacım var.yardım edebilecek olan warmı_?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks