?spanyolca
Çince
Frans?zca
?talyanca
süper bir site 1 hafta demosu var sonras?na paral? üyelik istiyor..Bitmeden tüm dosyalar? indirin
olmad? yeni üyelik aç?n
?spanyolca
Çince
Frans?zca
?talyanca
süper bir site 1 hafta demosu var sonras?na paral? üyelik istiyor..Bitmeden tüm dosyalar? indirin
olmad? yeni üyelik aç?n
Konu watken tarafından (14-04-2009 Saat 02:25 AM ) değiştirilmiştir.
bn daha ingilizceyi ogrenemedim...![]()
biz ögrendik mi sank? ama arada bi tane dili daha götürmek gerekiyor kan?mca..?spanyolcaya arada bir bak?yorum Sonuçta podcast oldu?undan mp3 te giderken raya buraya dinliyorum ..Zaten podcastlar?n içeri?ide Her dersin PDF sinde var

grammere yonel?k bi?i yok mu bu s?tede?
grammer k?sm?da var ama ç?k fazla grammer ag?rl?kl? bir ögretim tekni?i yok tabii http://spanishpod.com/resources/overview
grammeri inan bana bi süreden sonra kendin çözüyorsun nerden ne kullan?lm?? hangi ek nereye uygun..Tabii ing ?art ama çok iyi bir ingilize gerekmiyor bunlar? anlamak için..
Konu watken tarafından (14-04-2009 Saat 08:44 PM ) değiştirilmiştir.

efet onu farkett?m saten
te?ekkür eder?m bo? zamnalr?mda ?ncelemy? dü?ünüyorum

burdan m? gördüm bilmiyorum ama bi site vard?, her kelimenin ayr? ayr? ingiliz, amerikan ve avustralya ingilizcelerindeki telaffuzlar?n? gösteriyodu. forumda bi kaç ba?l??a bakt?m ama linki bulamad?m bi türlü. yard?mc? olabilirseniz çok sevnirim.
mesaj? konuyla ilgisiz bi ba?l??a yazd?m san?r?m ama s?rf bunun için de yeni bi ba?l?k açmak istemedim.

www.tureng.com
sözlükte telafuzlar mevcut

livemocha daha bir güzel sanki![]()

Japonca da var mi ?

çince var m? peki??

http://www.ekolayingilizce.com/ bende boyle b? s?te gordum belk? daha once fforuma b?r?ler? yazm?st?r ama olsun
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks