Arkadaþlar bugun sabah 9.15 gorusmem vardý uzun uzadýya anlatmýcam.Ýçeri girdikten sonra ki kýsmý anlatýcam.Sýra numaramý alýp gorusme yerlerýne yakýn bý yerde oturdum benden onceký gorusmelerý duymam ne soracagý hakkýnda býlgým olsun dýe.Neredeyse herkes výzesýný aldý red yýyen bý kýsýydý onada 4 defa bolumunu sordu anlamadý sonra Turkce sordu ve sonrasýnda red.Ben görüþmemi japon olanla yaptým ona gýrenler gayet rahat adam cok guzel konusuo acýk ve yavas sýramý beklerken onda olur ýns dýordum baktým bnm numara onda yandý gorusme aynen soyle;
slmlastýk work and travel degýl mý dedý evt dedým.okulumu sordu,sýnýfýmý,ortalamamý orda nereye gýdecegýmý ne ýs yapacagýmý babamýn ýsýný sordu ve gorusme býttý.Have a nice day dýe ugurladý bený.
Arkadaslar sunu soyleyeyým výze gorusmesýnden bnm katar heycan yapan kýmse yoktur.Ama ýnanýn hepsý gereksýzmý gýrdým 30 sanýye konustum.sorduklarý soruya hýc beklemeden serý bý cvp verdým.sýzýn de cvplarýnýz hazýr olsun orda dusunmeyýn.Ds ýn gelýnce belgený ve pasaportunu gonder verelým dedý.
Böylelikle buyuk sýkýntý sona erdi.Heycan yapýlacak býse yok orda sakýn panýk yapmayýn panýk yapanlarda oldu.bi tane genc bý bayan vardý 3. numarada o cok soru soruor ve býraz hýzlý konusuor gýbý geldý.Bnm gýbý sýzde japona dusersenýz sanslýsýnýz adam guleryuzlu gayette guzel konusuo.
Girecel arkadaslara basarýlar...![]()

Alýntý

Bookmarks