Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 151 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: hala ds bekleyenler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart hala ds bekleyenler

ben ben?m ?srket?m kadar mundar b? s?rket gormed?m bana ay?n 17 d?nde gel?cek ded?ler ama gelmeyeceg?n? ogrend?m ds n?n 17 s?nde ?a??rd?m kald?m ne yap?cam b?lm?yorum varm? hla ds bekleyen arkadaslar lutfen esgeçmey?n yaz?n çok fenay?m agl?yorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ben?m ?srket?m kadar mundar b? s?rket gormed?m bana ay?n 17 d?nde gel?cek ded?ler ama gelmeyeceg?n? ogrend?m ds n?n 17 s?nde ?a??rd?m kald?m ne yap?cam b?lm?yorum varm? hla ds bekleyen arkadaslar lutfen esgeçmey?n yaz?n çok fenay?m agl?yorum
    hiç üzülme.. ben ?ubat 18den beri bekliorumm

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

war tabi karde?im ya...olmazm??...

bizde subattan bu yana bekliyoruz...

bizede soylenen tarih nisan ilk haftas?yd?...fakat halen t?k yok....bu hafta son bir kez daha sans verdim ..sonra bask?na gidece?im....

insallah beni utand?r?rlarda ,, yar?n falan getirirler ds i diye umutla bekliyorum ama...k?smett

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    war tabi karde?im ya...olmazm??...

bizde subattan bu yana bekliyoruz...

bizede soylenen tarih nisan ilk haftas?yd?...fakat halen t?k yok....bu hafta son bir kez daha sans verdim ..sonra bask?na gidece?im....

insallah beni utand?r?rlarda ,, yar?n falan getirirler ds i diye umutla bekliyorum ama...k?smett

hiç umut yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynenn bende bekliyorum ve may?s?n ilk haftas?nda gelcegini soylediler banada

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı destingirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç umut yok

bakaca??z art?k....bu hafta son bir sans verdim ben...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bakaca??z art?k....bu hafta son bir sans verdim ben...

bence o ?ans? hazirana kadr uzat ....bizim ?irket bu....?ubat sonu demi?lerdiiii

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

bende ?ubattan beri bekliorum, bugün konu?tuk , 3 hafta sonra vizenizle beraber elinizde diolar, bence art?k ?u ?irket gizleme olay?n? b?rakal?mda aç?k aç?k konu?al?m, yeter bu ne yaa, adamlar resmen dalga geçiyorlar, hatta eminimki benim ?irketim bugün gönderdi job offer lar?, tahmini kargo süresi fln saçmal?yodu, gerçekten bi bölüm aç?n ve hem ?irket ve sponsor ismini aç?klayal?m, hemde doyas?ya sövelim... offf yaaa, çok sinirliyim , allah bin belalar?n? versin bunlar?n....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı zeratulhak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynenn bende bekliyorum ve may?s?n ilk haftas?nda gelcegini soylediler banada

seninkiler i?i garantiye alm?slar yine..may?s falan diyipte...

yaw bizimkiler halen web sitelerinde wat için soon 7 kontenjan diye reklam yap?p duruyorlar...

bugun istanbul bürolar?n? arad?m istanbul büroya kay?tl? 130 ki?inin ds i geldi dediler....

ankara nerde dedimm , onu bilemeyiz dediler...

yanii banada may?s deseler anlar?m...ama nisan?n ilk haftas? dediler....sözlerinde durmamalar?na öfleiyim ve oyalamalar?na...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

seninkiler i?i garantiye alm?slar yine..may?s falan diyipte...

yaw bizimkiler halen web sitelerinde wat için soon 7 kontenjan diye reklam yap?p duruyorlar...

bugun istanbul bürolar?n? arad?m istanbul büroya kay?tl? 130 ki?inin ds i geldi dediler....

ankara nerde dedimm , onu bilemeyiz dediler...

yanii banada may?s deseler anlar?m...ama nisan?n ilk haftas? dediler....sözlerinde durmamalar?na öfleiyim ve oyalamalar?na...
    hadi yaa demek öle....ist gelio da ankara nie gelmiooo :S bi de erken kay?t avantaj? diolar ...her yerde gösterseler ya bu avantaj??...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bence o ?ans? hazirana kadr uzat ....bizim ?irket bu....?ubat sonu demi?lerdiiii
    geçen arad?m ben papaz olduk birisiyle...per?embe yada cuma günü tekrar arayac?m, subat sonunu görürler kendileri...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben aral?ktan ber? bekl?yorum ya valla arkadaslar soyley?n s?rketler?n?z?n ad?n? ben?m s?rket?m adresusa lanet olas? adresusa yeter ya kend? param?zla rez?l oluyoruz b?let f?yatlar? art?yor durmadan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben aral?ktan ber? bekl?yorum ya valla arkadaslar soyley?n s?rketler?n?z?n ad?n? ben?m s?rket?m adresusa lanet olas? adresusa yeter ya kend? param?zla rez?l oluyoruz b?let f?yatlar? art?yor durmadan
    arkad??m bence al biletini e?er ola?anüstü bi durumn yoksa ya da
    reserve ettir... benm arkad??ma vizen gelene kadr ayn? fiyattan tutar?m demi?... ben ald?m...bizim ?irkette de vize reddi olursa para iadesi var...kesintisiz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

bu wat süreci bekle bekle bitmez arkada?lar benimde her?eyim tamam olmas?na ra?men önce ds156 n?n barkodunu okuyamad?k diye geri gönderdi konsolosluk pasaportumu ve belgelerimi ?imdi tekrar yollad?m nisan ba??nda hala bekliyoruz pasaporta vize bas?caklarda yollayacaklar diye..ki geçen senede gittim ortalamam 2 nin üstü 3.s?n?f?m hiçbir problem yok ama bekliyoruz i?te konsoloslu?un keyfi gelsinde vizeyi bass?n diye.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu ds formlar? böle hersenemii gecikiyor bu kadar yoksa bu seneye mahsus olan bi?imi bu?:S

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ben var?m
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkad??m bence al biletini e?er ola?anüstü bi durumn yoksa ya da
    reserve ettir... benm arkad??ma vizen gelene kadr ayn? fiyattan tutar?m demi?... ben ald?m...bizim ?irkette de vize reddi olursa para iadesi var...kesintisiz

benim akl?ma gelende bu zaten...

ds leri bekletiyor adiler....herkesi bilet almaya zorluyorlar.....kapora mapora verdiriyorlar...bundanda kar sa?l?yorlar...

kimsenin günah? almak istemiyorum...bugüne kadada gercekten adam gibi dan?smanl?k yapt?lar baz? konularda...ama bu ds olay?nda sözlerinde durmad?lar benimde kafam?n tas?n? att?rd?lar...
    eger yukar?da yazd???m gibi ds leri bilet olay? için bekletiyorlarlarsa yada ç?kar sa?lamaya cal?s?yorlarsa onlar allah belas?n? versin.....

ben soraca??m ama bu hafta geçsin bakal?m, hele bir cuma günü olsun....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

zaten bu ?irketler ne yap?yor ki ..bize verdikleri tek hizmet ds getirtmek bi de o kadr para werdik..ne uçak bileti var içinde ne de vize paralar?...o kadr para nereye gidio anlamad?m...bence destek olup bu ücretleri indirtelim ds ler gelmeden de paralar? vermeyelim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu ds formlar? böle hersenemii gecikiyor bu kadar yoksa bu seneye mahsus olan bi?imi bu?:S

gecen sene bu tarz konularda bu kadar ?ikayet oldu?unu okumad?m ben...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bence ds ler gelsin vize bas?ls?n sonra veririz dielim ama vermeyelim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bence ds ler gelsin vize bas?ls?n sonra veririz dielim ama vermeyelim

heehe onlar?n yapt?? gibi..her ay "ay sonunda vercez" diyelim...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

turka....
    gördü?ün gibi senin durum biraz "bir vurdun bin ah i?ittin" olay?na döndü ama kusura bakma....

herkes fitili ate?lenmi? dinamit gibi.....ds diyincee patlayacak yer ar?yoruz....

yaln?z de?ilsin...

hatta boyle giderse sendika falan açar?z biz..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynenn vallaa bi ömür beklerlerr

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

valla site yönetecilerindende yorumlar ve çözüm önerileri bekliyoruz, asl?nda sizlerinde bi?eyler söylemesi ve yapmas? laz?m gibime geliyor...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

turka....
    gördü?ün gibi senin durum biraz "bir vurdun bin ah i?ittin" olay?na döndü ama kusura bakma....

herkes fitili ate?lenmi? dinamit gibi.....ds diyincee patlayacak yer ar?yoruz....

yaln?z de?ilsin...

hatta boyle giderse sendika falan açar?z biz..
    evet yaln?z deg?lm?s?m ama h?c b?r?n?z?n ben?mk? g?b? melun mundar uyuz yalanc? sahtekar hortumcu s?rket? yoktur ve ben b?sey? anlam?yorum s?md? bana ded?lerk? ?k?nc? v?ze basvurusunda g?tmene gerek yok sadece evraklar?n? gonder?yoruz onlar v?ze bas?yor ded?ler e madem oyle bu herkes ?c?n gecerl? b?r durum demi e pek? fiorex ve d?ger ??te ?k?nc? ucuncu senes? olanlar bu programda neden v?ze goruzmes?ne g?d?yorlar hala bu dam? yaland? yoksa unudam? yalan soyled?ler bana

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla site yönetecilerindende yorumlar ve çözüm önerileri bekliyoruz, asl?nda sizlerinde bi?eyler söylemesi ve yapmas? laz?m gibime geliyor...
    ya ben yapaca??m i?te....cumaya kadar bekliyorum sonras?nda , geldi geldi, gelmedi gerekeni yapaca??m.....

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Ya gercekten de bu sirketlerin hemen hepsi boyle. Ben de gecen sene sizin durumunuzdaydim ve cok iyi anliyorum arkadaslar sizi. Erken kayit fln ayagina paralari alip ondan sora bugun geldi yarin gelecek diyerek mayisin 2. haftasina kadar bekletmislerdi beni. Bunda ucak bileti satabilme, verdiginiz paralari isleme, kargo ucretini en aza indirme gibi bir suru sebep mevcut. Gercekten cok ayip bisey yaptiklari. Cunku ucretini odedikten sonra oradadn buraya gelmesi toplam 5 gun suruyor. Bence de bir bolum acilmali ve insanlar magduriyetlerini tek tek ifade etmeli. Gerci forumda sirket basliklari altinda var diye biliyorum. Herkese sabir diliyorum. Umarim en kisa surede elinizde olur DS leriniz arkadaslar.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet yaln?z deg?lm?s?m ama h?c b?r?n?z?n ben?mk? g?b? melun mundar uyuz yalanc? sahtekar hortumcu s?rket? yoktur ve ben b?sey? anlam?yorum s?md? bana ded?lerk? ?k?nc? v?ze basvurusunda g?tmene gerek yok sadece evraklar?n? gonder?yoruz onlar v?ze bas?yor ded?ler e madem oyle bu herkes ?c?n gecerl? b?r durum demi e pek? fiorex ve d?ger ??te ?k?nc? ucuncu senes? olanlar bu programda neden v?ze goruzmes?ne g?d?yorlar hala bu dam? yaland? yoksa unudam? yalan soyled?ler bana

walla bu konuda bir?ey diyemeyece?im...

ama akl?ma ne geldi biliyormsn...

sen pasaportunu gördün mü ilk vize görü?mesinden sonra..

belkide vizeyi ald?n ama adamlar sende 2.kez para koparmak için alamad?n falan dedi...ve bu yüzdende sadece evraklar? istiyorlar...

yuhhh yaa....böyle bir?ey yapma olas?l?klar? varm?,, bukadar adi olabilirlermi..??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

turka yalan de?il o do?ru fiorex okulda son senesi yani mezun oldu?u için gitti.benim 3. senem okulda ben görü?meye gitmedim evraklar?m? yollad?m ha 15 gündür bass?nlar diye vizeyi bekliyorum oras? ba?ka mewzu
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

walla bu konuda bir?ey diyemeyece?im...

ama akl?ma ne geldi biliyormsn...

sen pasaportunu gördün mü ilk vize görü?mesinden sonra..

belkide vizeyi ald?n ama adamlar sende 2.kez para koparmak için alamad?n falan dedi...ve bu yüzdende sadece evraklar? istiyorlar...

yuhhh yaa....böyle bir?ey yapma olas?l?klar? varm?,, bukadar adi olabilirlermi..??
    Arkadaslar anliyorum hic guveniniz kalmadi sirketlere ama biraz paranoyakliga kaymaya basladi durumunuz aman dikkat. Oyle bir sey yapamaz hic bir sirket.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)