arkadaþlar 27 nisanda vize görüþmem var hazýrlýkdayým oratalamam 50 ve 25 yaþýndayým sizce vize almam imkansýz mý ?
arkadaþlar 27 nisanda vize görüþmem var hazýrlýkdayým oratalamam 50 ve 25 yaþýndayým sizce vize almam imkansýz mý ?
biraz daha ayrýntý versen Sýnýf,ing durmu vs
istanbul mu ayrýca?
þimdi hocam söyle ifade edeyim
ege üniversitesi su ürünleri fak girdim geçen sene hazýrlýk okudum okula gitmediðim için kaldým bu sene de tekrar hazýrlýk okudum ortalamam 50 yaptý
vizeye istanbulda gireceðim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kaldýðýn seneyi mantýða uygun anlatýrsan nedenleri ile birlikte
Vizeyi almamanda sorun çýkartacagýný zannetmiyorum..
50 ortalama da zorun olmayacaktýr.Speaking çalýþ biraz bu konular üzerinde
bende doðru düþünmüþüm saol arkdaþým
konsolosluk 2 üzerinden not deðerlendirilmesi yapýyor yüzlük sistemde 50 ye denk geliyor alma þansýn var dedi sirket
Mantýken 50'ye denk geliyor ama 53.33müþ 4'lük sistemdeki 2.00'ýn karþýlýðý. http://www.yok.gov.tr/content/view/588/lang,tr_TR/
hmm saol arkadaþým
durumun kotu degil hic bozma moralini memurun karsisina ciktigin andan itibaren rahat ol , onun dediklerini anla ve heyecanlanmadan anlasilir sekilde konusbu arada vize randevunu ne zaman aldin?
Haklisin konsolosluk 2.00 uzerinden degerlendirme yapiyor fakat , senin not degerlendirmen 100 uzerinden oldugu icin gecme notunun ustunde olman onemli . Biliyorsun bizim okulda gecme notu 70 o sebeple soyledim . Pier nickli arkadasin dedigi gibi moralini bozma . Soyledigim sorulara hazirlikli ol . Guleryuzlu cevap ver . Umarim alirsin vizeni ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks