Herekese günaydýn

Evet arkadaþlar uzatmadan direk konuya giriyorum...
Görüþmem sabah 07:45 teydi,neyse önce Dýþarýda bekleyen görevliye adýnýzý söylüyor ve sýraya giriyorsunuz daha sonra binaya teker teker cep tel vs býrakýlarak içeri giriliyor...
Daha sonra asansöre binmek için devam ediyorsunuz,ordaki görevlide belgelerinizi kontrol ediyor ve asansöre binip VA katýna çýkýyorsunuz...Açýk havada olan koridordan geçip,belge kontrolünün yapýldýðý,parmak izinin alýndýðý ve mülakatýn yapýldýðý binaya gidiyorsunuz....Giriþteki görevli size 2 tane numara veriyor..Bunlardan ilkini belge kontrolü ve parmak izi ve diðerini mülakat için kullanýyorusunuz
Ve mülakat geliyor..Bu arada arkadaþlar wc gibi bir durumunuz varsa benim gibi hemen halledin yoksa kereta çok sýkýþtýrýyor

Ben halledemedim fena oldum
Neyse Mülakat baþladý merhaba nasýlsýn?Okulun,bölümün,sýnýfýn ve babanýn mesleðini soruyor..Eðer benim gibi not ortalamanýz 2.00 altýndaysa neden düþük diye bir soru mutlaka geliyor..Bunun bir sebebini kýsa,öz ve net bir biçimde açýklarsanýz sorun olmuyor....Burda ben biraz karýþtýrdým

ama sanýrým ikna ettim ve bana UPS kartýný verdi

zaten onu görünce karþýnýzdaki görevliyi görmüyorsunuz bile sadece karta kilitleniyorsunuz
Þimdi benim merak ettiðim bize Ups kartýný verdiler bizde(tüm belgelerimiz tamamdý) adýmýzý soyadýmýzý kartýn arkasýna yazýp 12 YTL kargo ücretini ödedik...Þimdi vizeyi almýþ mý oluyoruz???Nedir durum
Bu arada benim ortalalmam 1.93 3. sýnýf öðrencisiyim...Forumda ki arkadaþým Espiyonda ordaydý o son sýnýf ve ortalamasý 1.60 ve o da benim durumumda Ups e direk yönlendirmiþler..Þirkete durumu anlattýk %99 kabul diyor..Bakalým,insan inanamýyor vize basýlmadan..
Bookmarks