Herekese günayd?n

Evet arkada?lar uzatmadan direk konuya giriyorum...
Görü?mem sabah 07:45 teydi,neyse önce D??ar?da bekleyen görevliye ad?n?z? söylüyor ve s?raya giriyorsunuz daha sonra binaya teker teker cep tel vs b?rak?larak içeri giriliyor...
Daha sonra asansöre binmek için devam ediyorsunuz,ordaki görevlide belgelerinizi kontrol ediyor ve asansöre binip VA kat?na ç?k?yorsunuz...Aç?k havada olan koridordan geçip,belge kontrolünün yap?ld???,parmak izinin al?nd??? ve mülakat?n yap?ld??? binaya gidiyorsunuz....Giri?teki görevli size 2 tane numara veriyor..Bunlardan ilkini belge kontrolü ve parmak izi ve di?erini mülakat için kullan?yorusunuz
Ve mülakat geliyor..Bu arada arkada?lar wc gibi bir durumunuz varsa benim gibi hemen halledin yoksa kereta çok s?k??t?r?yor

Ben halledemedim fena oldum
Neyse Mülakat ba?lad? merhaba nas?ls?n?Okulun,bölümün,s?n?f?n ve baban?n mesle?ini soruyor..E?er benim gibi not ortalaman?z 2.00 alt?ndaysa neden dü?ük diye bir soru mutlaka geliyor..Bunun bir sebebini k?sa,öz ve net bir biçimde aç?klarsan?z sorun olmuyor....Burda ben biraz kar??t?rd?m

ama san?r?m ikna ettim ve bana UPS kart?n? verdi

zaten onu görünce kar??n?zdaki görevliyi görmüyorsunuz bile sadece karta kilitleniyorsunuz
?imdi benim merak etti?im bize Ups kart?n? verdiler bizde(tüm belgelerimiz tamamd?) ad?m?z? soyad?m?z? kart?n arkas?na yaz?p 12 YTL kargo ücretini ödedik...?imdi vizeyi alm?? m? oluyoruz???Nedir durum
Bu arada benim ortalalmam 1.93 3. s?n?f ö?rencisiyim...Forumda ki arkada??m Espiyonda ordayd? o son s?n?f ve ortalamas? 1.60 ve o da benim durumumda Ups e direk yönlendirmi?ler..?irkete durumu anlatt?k %99 kabul diyor..Bakal?m,insan inanam?yor vize bas?lmadan..
Bookmarks