Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pensacola Regional Airport PNS-FLORIDA

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Pensacola Regional Airport PNS-FLORIDA

DS ler gelmedi ve vize sonucum belli de?il belki ama, elimde pensacolaya uçakla ini? ve kalk?? görüntüleri var

?n?allah herkese gideceklerde yerlerde hay?rl?s?yla bu görüntüleri ya?amak nasip olur.

TAKE OFF - Pensacola Regional Airport PNS-FLORIDA' da UÇA?IN KALKMASI GÖRÜNTÜLER?

http://www.youtube.com/watch?v=oJWkUb_CxsY

LANDING -Pensacola Regional Airport PNS-FLORIDA' da UÇA?IN INMESI

http://www.youtube.com/watch?v=ajsrA...eature=related

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

kardesim iki yil oncesini hatirlattin bana.o kadar guzel ormanlar agaclar varki sanirsin tum pensacola agac. videoyu ceken diger tarafi cekememis. eger sen gidersen sen gorursun artik. simdiden hayirli yolculuklar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?nsallah gidersem e?er ben çekerim art?k..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pensacolaya gidecek olan arkada?lar dikkat!!!!

Biz iki arkada? 25 haziran günü pensacolaya geldik wendys de çal??mak üzere.Supervisor umuz, Marta gelip? ald? bizi ve wendys de çal??amayaca??m?z? onun yerine sizi Mc donalds a sokaca??m?z? söledi.Biz de mc donalds taki i?in ?artlar?ndan dolay?kabul etmedik ve bizi kap? d??ar? etti.?imdi new york a dönüyoruz ve birçok masraf yapmak zorunda kald?k.

Pensacola ikinci i? bulman çok zor.Çünkü heryer ormanl?k ve sokaklarda insan bile yok.Herkesin arabas? var ve insanlar arabalar?ndan bile inmiyor.Çok ilginç bi yer buras?.Nem oran? inan?lmaz yüksek d??ar?da nefes alam?yorsun.Otobüs ve taxi bulman oldukça zor çünkü yok denecek kadar az.Yani araban yoksa çok s?k?c? ve sessiz evinde oturmak zorunda kal?yosun.Çal??aca??n yerler genelde sahile uzak olacak.Ayr?ca burda hep ya?l?lar ya??yo hiç hayat yok yani.Sokaklarda da çöp bulman imkans?z.Yerde bir çak?l ta?? ble yok o kadar temiz.

Ev e gelince de eve girerken de 3 ayl?k kira kontrat? yap?yosun.ilk girdi?inde senden 300 dolar kira + 100 dolar depozito al?yo.Hemde 50 dolar?n? temizlik masraflar? die geri vermiyor depozitonun.Üstelik i?ten ç?kar?l?rsan o evde kalam?yorsun hiç bir ?ekilde ve paran?da geri alam?yorsun imza att???n için.

Bizi kap? d??ar? etti ve gidin otel bulun dedi kad?n.Benim sorunum de?il diyor.?nsanl?k beklemeyin kimseden yani burda.

Son olarak ta havaalan?nda yatmayada al?? )

Sözüm ona benim tavsiyemi al?rsan GELME derim.?uan yoldaysan da New York ta kal ) orda i? bul kendine biz dönüyoruz New York'a.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Geçmi? olsun arkadas?m...?n?allah yoluna koyars?n?z her?eyi....biz böyle bir sorunla kar??la?mad?k...hatta buraya gelen 10 dan fazla türk arkadas var hiç birinde boyle bir sorun olmad?....Her?ey yolunda çok ?ükür..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Umar?m sizin içinde iyi geçer bol ?ans...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Ethnotronix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pensacolaya gidecek olan arkada?lar dikkat!!!!

Biz iki arkada? 25 haziran günü pensacolaya geldik wendys de çal??mak üzere.Supervisor umuz, Marta gelip? ald? bizi ve wendys de çal??amayaca??m?z? onun yerine sizi Mc donalds a sokaca??m?z? söledi.Biz de mc donalds taki i?in ?artlar?ndan dolay?kabul etmedik ve bizi kap? d??ar? etti.?imdi new york a dönüyoruz ve birçok masraf yapmak zorunda kald?k.

Pensacola ikinci i? bulman çok zor.Çünkü heryer ormanl?k ve sokaklarda insan bile yok.Herkesin arabas? var ve insanlar arabalar?ndan bile inmiyor.Çok ilginç bi yer buras?.Nem oran? inan?lmaz yüksek d??ar?da nefes alam?yorsun.Otobüs ve taxi bulman oldukça zor çünkü yok denecek kadar az.Yani araban yoksa çok s?k?c? ve sessiz evinde oturmak zorunda kal?yosun.Çal??aca??n yerler genelde sahile uzak olacak.Ayr?ca burda hep ya?l?lar ya??yo hiç hayat yok yani.Sokaklarda da çöp bulman imkans?z.Yerde bir çak?l ta?? ble yok o kadar temiz.

Ev e gelince de eve girerken de 3 ayl?k kira kontrat? yap?yosun.ilk girdi?inde senden 300 dolar kira + 100 dolar depozito al?yo.Hemde 50 dolar?n? temizlik masraflar? die geri vermiyor depozitonun.Üstelik i?ten ç?kar?l?rsan o evde kalam?yorsun hiç bir ?ekilde ve paran?da geri alam?yorsun imza att???n için.

Bizi kap? d??ar? etti ve gidin otel bulun dedi kad?n.Benim sorunum de?il diyor.?nsanl?k beklemeyin kimseden yani burda.

Son olarak ta havaalan?nda yatmayada al?? )

Sözüm ona benim tavsiyemi al?rsan GELME derim.?uan yoldaysan da New York ta kal ) orda i? bul kendine biz dönüyoruz New York'a.
    of dostum of bende gecen sene 25 haziran zamani Mobile den Pensacolaya gecmistim bizi Robert polanyali serefsiz ve marta karsilamisti ve bizi neredeyse 10 15 km uzaktaki mc ye yerlestiryordu evden 15 km uzakta bisiklet alisiniz dedi yol yok onun uzerine geri foley al ye donduk o insanlara guven olmaz kansizlar
    bu insanlara koz verme hicbirsey umurlarinda degil senin yerinde olsam hemen amerikadaki ds yi hazirlayan sirketteki managere mail yada tlfonla acil ulas.Mesela Alliance abroaddi benimki
    birde senin sorun ne tam olarak neden mc yi secmedin 15 km uzakta mi
    pensacola evt aynen anlattigin gibi ama araban olursa zevkli olur eglenebilirsin daha kotu yerler var
    Konu tevenen tarafından (29-06-2009 Saat 01:04 AM ) değiştirilmiştir.
    Safinaz...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    19

Pensacola, FWB, Destin taraf? cok güzeldir ama FWB veya Pencasolada olanlar Destindeki gece hayat? ve plaja akmalar? icin araba gerekiyor tabi
    Konu yakuza tarafından (29-06-2009 Saat 02:18 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yok kanka Biz gelmeden wendys in job offer ?n? doldurmu?tuk ve imzalam??t?k.Sonra Burdaki sponsor ?irkete yollam??t?k.Buraya geldi?imizde Marta , sizin ad?n?z benim listemde yok dedi.Sponsor ?irket bilgilendirmedi dedi beni.Ama ben ar?cam yar?n görü?cem dedi olmazsa sizi mcdonald a sokcam dedi.Ve yar?n geldi sizin i?iniz olmad? mc donalds a girceksiniz dedi.Bizdeburdaki sponsor ?irkete mail att?k neden wendys olmuyo die ,biz onun job offer?n? imzalad?k die fakat marta bizi mc donalds a almaya çal???yo die.Onlarda wendys de full tim çal??amayaca??m?z? e?er martan?n dedi?i gibi mc donalds a geçersek orda full time çal??aca??m?z? söledi.bizde kabul etmedik.Yani k?sacas? kendi hatalar?n? bize mecbur k?ld?rtmaya çal???yolar.Bizde kalkt?k gidiyoz new york a orda i? bak?caz.Olmazsa gezip geri döncez ba?ka yolu yok.Ama istanbulda ki ?irketimimle ciddi ciddi papaz olucam oras? kesin.Çünkü bizi wendys die gönderiyo fakat burda olmayaca??n? söylüyor.Verdi?im paray? sonuna kadar al?cam... Bu arada amerikada ki ?irkette bize ba?ka bir i? bulamayaca??m?z söylüyor.istanbulda ki ?irkette haz?r i? yok diyor.O yüzde new york a dönüp orda bi kaç gün i? ar?caz orda kalmaya çal??casz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)