17 nisan 8.30 da gorusmemiz vardý kardeþimle ikimizde son sýnýftýk ortalamalarýmýz 2.44 ve 2.58.herneyse mulakat odasýna girdik masadan numara almak icin sýraya girdik adam siz akrabamýsýnýz dedi hayýr kardesiz dedik ve bize 1 numara verdi herþeyi ikiniz tek numaradan yapcaksýnýz dedi baya þaþýrdýk. öncelikle parmak izi nosu yandý ve ikimiz arka arkaya ayný anda parmak izi verdik ardýndan mulakat için sýramýzý bekledik.numaramýz 654 tu ve biz hariç tüm nolar yandý yaklaþýk 1 saat bekledik o sýrada 1 ve 4 nolu giþeler 2-3 red verdi ve inþallah onlara düþmeyiz die beklioduk ama umdugumuz gibi cýkmadý ve 4 nolu bayana denk geldik cok gýcýk bi kadýndý ve mulakat..
(Bizim durum biraz karýþýktý kardeþimle Libya doðumluyuz Suudi Arabistanda Liseyi bitirdik ve Türkiye'de ayný üniversite ayný bölüm ve ayný sýnýftayýz)
K-BKardeþim ve Ben) G
Görevli)
G:Hi
K-B:Hi
G:You was born in Libya whats the connection(Direk bu soruya geçti insan bi how are you der)
K-B:Yes we were born there because my father was working there before
G:What was he doing there
K-B:He was working as a manager in a furniture and decoration company
G:And your mother
K-B:She is a housewife
G:Where did you finish your highschool
K-B:In Saudi Arabia Riyadh International Turkish School(þaþýrdý ne alaka Libya-Arabistan diye sanýrým)
G:Is it a Futhullah schooll dedi)
K-B:No It is a Turkish Embassy School dedik
G:Okay Where is your family now
K-B:In saudi arabia
G:Why
K-B:Now our father works there as a manager(Kadýnýn baya bi kafasý karýþtý)
G:Are there any Turkish people
K-B:Yes
G:When did you com e to Turkey
K-N:In 2003 for university (Transkriptlerimize baktý)
G:You are in same school and class dedi
K-B:Yes
G:How
K-B:We love each other dedik)) (Güldü)
G:What is your GPA
K-B:2.44 and 2.58
G:Why you want to go to Alaska
K-B:To improve our work experience and practice our english gibi sacma bi cumle kurduk ardýndan..
G:you are studying Public Relations whats the connection with improving you r work experience and english between public relations and fish procecessing.You will cut fishs PRelations expert is not cuting fishs .How You going to improve your work experience and engish(söylemez olaydýk)
K-BBo.u yedik dedik)Yes we know dedik
)Son anda aklýma My friends were in Alaska last summer and we are going together this year dedim
G:Ok dedi ve bi 10-15 saniye bekledikten sonra eline ups kartlarýna uzattý bi guzel ohh cektk kardesmle) Go to ups desk dedi
K-B:Its ok
G:Yes
K-B:Thank you dedik(Ne have a nice day ne de have nice summer dedi)
Ve ayný gün otobüse bindiðim anda saat 6.03 gösteriyordu ve telime msj geldi UPs den pasaportunuz teslim alýndý 18 nisanda teslim edilecktir diye ayný gün ve Ýzmire sabaha karþý yetiþtim öðlen 11 de pasaportlarýmýzdan bi tanesi(Benimki) acentaya teslim edilmiþ vize basýlý olarak)) Kadýn biraz kastýrdý ama aldýk sonunda kardeþiminkide yarýn sabah gelcek msj geldi darýsý almayanlara..
(Ben,kardeþim ve bi arkadýþýmla beraber gittik 3 de son sýnýftýk ve 3 de vize aldýk)

)
Kardeþim ve Ben) G

Alýntý

Bookmarks