arkdaslar dem?n ?oyle dusundum bu amer?ka asl?nda ruya falan deg?lm?s asl?nda bunu en ?y? anlayanlar work and travel ogrenc?ler? bence cunku b?z orada alt s?n?f çal?sanlar olarak amer?kan?n as?l yuzunu goruyoruz yan? belk? baz? seyler turk?yeden daha kotu k?yaslama yapmak yanl?? muhakkak ama
ordaki ?nsanlar?n aile yap?lar? sosyo-kültürel yap?s? s?zce nekadar iyi?
dü?ünceler?m? nas?l soyleyece?imi bilemiyorum umar?m anlam??s?n?zd?r demek ?stemeye çal??t?klar?m?. bana kat?lan ve dü?ünceler?n? paylasmak ?steyen bu konuda bende ?öyle dü?ünüyorum d?yen var m??
ben size gördükler?m hakk?ndaki izlenimlerimi aktamak istiyorum
nekadar dogru veya nekadar özgürlük 14-15 ya??nda bebek sahibi olup hiç bir sek?lde egitim almay? dü?ünmeyen e?itimsiz gençlerin hali
nekadar iyi 50-60 ya??na gelmi? bir bayan?n hala hausekeeping olarak çal?smas?(elbet çal?smak ay?p de?il bu i?te ama kim ister 30-40 y?l boyunca oray? buray? temizleyerek geçirmek ömrünü- ki bu bahsetti?im bayan biz burda en iyi i?te çal?ssak onun oturdugu evi sat?n alamay?z-)
ve ben ?unu gördüm türkiye gerçekten bang?r bang?r bag?r?yor egitim egitim diye ama ben bunu orda göremed?m
hemen hemen herkes kokain eroin ot kullan?yor
tabiki çok güzel f?rsatlar? ve olanaklar? vard?r ama ben gördugum olumsuzlukardan bir kaç?n? yazmak istedim buna ek olarak söyleyecekleriniz varm??

Alıntı

Bookmarks