Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evt cok dogru soylemısısn bnm yazımın devamı olablır... dedıgın gıbı amerıka ztn o hollywood takı fılm gıbı deyıl tabıkı... bır ruyada deyıl... bu tukeıtıcı ve senı hazır yasama alısıtıran bır kultur oldugundan dolayı ben amerıkada yasmayı da pek ıstemem ztn... ama yazımda dedıgım gıbı amerıka ekonomı egıtım ve teknolıjı acısından gelısmıs bır yer oldugu ıcın, amerıkanın bu gıbı gzl yonlerını alarak, work and travel ı tamamalamak lzm... tabıkı bunu yanında brz da eglenceyı unutmmak lzm
yani evet burda denilenlerin hepsi kendi içinde doğru ve zaten her şey aynı yere çıkıyor.Günümüzde insanlar bilgisayar telefon internet diye ölse de, onlarsız yaşayamayacağını düşünse de, hatta belki kimileri work and travel a sırf alışveriş yapmak, biraz ortam yapmak için gitse de dünyada kalabalıktan gürültüden, teknolojiden, kimyasallardan kaçmaya çalışan milyonlarca insan var ki bunların bir çoğu da kendi içinde çelişen biz Türk halkıyız.Özümüz olan toprakla, bize empoze edilmiş tüketici yaşamın arasında kalmış, kendimizi kandırıp duruyoruz.Yanlış anlaşılmasın söylediklerim gitmeyelim almayalım demiyorum.Sonuçta ben bile ne kadar bunları söylesem, doğal ve sade bir yaşam özlemi duysam da afedersiniz ama boka bir kere batmış bulunuyoruz. Elbette bu yüzden daha önce de bahsettiğim gibi gidip alışveriş yapmak, eğlenmek, konuşmak istiyorum. Tek isteğim hayranlık duygularıyla oraya gitmemesidir insanların. Biraz bilinçli ve ne yaptığının, nerede bulunduğunun bilincinde Seyehatini tamamlamasıdır