Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: e?lence park?-six,flags-sea world,vb.

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Standart e?lence park?-six,flags-sea world,vb.

arkada?lar ben de yeni üye oldum foruma.bu sene ilk defa gidece?im wat program?yla.e?lence park?nda çal??mak istiyorum.six flags a gidenler varsa görü?lerini alal?m.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben six flags de çal??mad?m ama içine girdim gördüm. valla baya?? büyük bir yer. paras? da güzel diyorlar ama ne derece do?ru bilemiyorum. moreys piers var bi de new jersey wildwood da.. oran?n paras? yok ama e?lencesi güzel

Tecrübe Puanı
    19

te?ekkürler.daha ayr?nt?l? bilgisi olan yok mu?(forumde pek kimse yok ama ilerde cevaplayan olur belki.bu arada bu forum ho?uma gitti.)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bende yeni geldim buraya forumu be?endim s?k s?k u?ruyorum umar?m burada güzel bir ortam olu?tururuz forumu ben de çok be?eniyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Fatih bende sixflagse gitmeyi dü?ünüyorum californiadakine colors of usa le ..Bende daha ne yapaca??m? bilmiyorum ama ...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

mithrandir abi bu kadar kasma kendini bence sadece ?unu bil e?er gitmeye karar verdiysen bir macera seni bekliyor. ha bu yolculu?u macera haline de getirebilirsin peri?an olabilece?in bir gezi haline de hepsi senin elinde

Tecrübe Puanı
    19

beyler six flags ? baya ara?t?rd?m.gitmekten vazgeçtim gibi.çünkü baz? ki?ilerden(ba?ka forumlardan) ald???m yorumlar ve tavsiyelere bak?n hele bir:>

Sak?n ola six flagsa gitmeyin ben oraya gezmeye gittigimde ogrencileri gordum anlatmad?klar? ?ikayet kalmad?

1. odalara arkada?lar?nla beraber kalamazs?n karma oda sistemi var bir arkada??nla olabilecegi gibi bir yabanc?yla ayn? odayada dü?ebilirsin
    2. genelde six flagslar ?ehir d???nda olur. ikinci i? zorrrrrrr
    3. paras? çok dü?ük 8-9 dolara çal??mak varken neden 6-7 dolara çal??as?n?
    4. ?darecileri berbatttttttt kimseler
    orada program masraf?n? ç?karsan ona bile ?ükredersin ama onu yapamayanlarda var maleseffff
    5. 2006 da pek çok bayan ogrenciye sark?nt?l?k ettiler, zenciler , hangi six flags oldugunuda yazay?m washinton dc. dekinde newyorka 4-5 saat mesafede
    aman haaa

Sak?n six flagsa gitme forumu dikkatle oku orada detayl? bilgiler var sak?n gitme Kesinlikle saat ucreti 7,50 usd nin alt?nda bir i?e gitme. Unutmadan sixflags overtime da da sizlere 6,50 usd para oduyor yani overtime diye bir?ey yok orada ve birçok i?letme bilmelerine ra?men bunu o?rencilerine söylemiyor.

selam kardes,

gec cevap icin kusura bakma. NY eyaletinde Buffalo yakinlarinda kuzey doguda Six Flags Darien Lake yakinlarinda 7 sene yasadim. oraya gidenlerin hepsi bin pisman, ufacik bir kasabada. eger gezip gormek istiyorsan buyuk sehirlerde bir sizflags secmeni tavsiye ederim. ayrica six flagsler biraz uyanik fazla calistiriyorlar, sosyal guvenlik kartini vermiyorlar falan. hakkini en bastan ara.

selamlar,
    Grand Canyon da para yerine size çüpçülük tarz? i?ler vermesinler unutmay?n?z. Para her?ey degildir ve bu program amaç itibariyle para kazanma program?da degildir. Ama bu program üniversitelileri sömürme program?da degildir hem sen ogrenciden para al hemde git saati 6-7usd ye hela temizlet yok oyle yagma. Amerikaya gidecekseniz do?ru düzgün i?lere gidin ya da sizi sömürmeyecekleri yapt?rd?klar? i?lerin paras?n? adam gibi verecekleri i?lere gidin. Amerikada bir çöpçü minimum saat ücreti 9,42 usd al?yor peki bizim Türk ogrencilerine ayn? i?i yapt?ran bu six flags gibi somurgeciler ne kadar oduyor 6,50 usd yani bizim universiteli gençler bir çöpcü kadar bile para alam?yor.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bizimkilerde de biraz i? olsa her verilen i?i yapmaz biraz hak ararlard?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende buran?n yeni üyyesiyim ve burada diger forum gibi güzel bir foruma benziyo. ben bu sene gitmeyi karar verdim ve bir ?irketle anla?t?m vss. arkada?lar gideler tercübelini yaz?yor ve harika oluyo
    herkese te?ekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla california six flags cok eglenceli biyer, 2-3 kez gittim gezmeye.. orda cal?san bikac arkadas?m vard?. bu sene saatl?k ucretide 8 dolar olmus. gecen sene benim gittigim firma onlara üniverste kampusunde konaklama ayarlam?st?. benim konaklamam o kadar ii diildi mesela.. onlar?n kald?g? yer gayet iyiydi.. bide ise servisle gidip geliolard?...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

e?lence park?n?n d???nda sat?? dan??man? vs gibi hem sabit ücreti olan hemde satt???ndan komisyon alan bi i?te çal??sak daha m? iyi olur? ücret olarak ne gibi avantajlar? vard?r?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Jenkinson's...

Merhaba arkada?lar.. Ben bu yaz Jenkinson's boardwalk'ta çal??aca??m. Nas?l bir yer genel olarak, var m? gideniniz daha önce? ?kinci i? olanaklar?, masraf olarak, yani genel olarak biraz bilgi verebilir misiniz? Te?ekkürler...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

betterharbour mrb ho?geldin foruma.benim çok yak?n bir arkada??m ayni yere gidecek o da bu foruma uye(ad? 'highwayman').forumu biraz gezersen onun mesaj?n? gorursun.sen hangi universitede okuyorsun belki de ayn? unv.desinizdir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mrb betterharbor..
    k?smet olursa ben de bu sene jenkinson'da cal??acag?m gift shop'da sales assistant olarak,senn is ne?
    nusretersoz msnyi ekle daa s?k goruselim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

six flags,sea world vs islerden sakinin benden size tavsiye calismadim ama orda calisan ve rezil olan bicok arkadasim var..ben orlando da marriott da calistim...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de long island da SPLISH SPLASH eglence parkinda çalisacagim. burada çalisacak olan arkadas var mi aranizda? Greenview Motel diye bir yer var ama çok pahali. haftaligina $390 istiyolar tek kalirsan, 4 kisi bir odada kalirsan $535 bölüsürsün dediler ya.. yok artik

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ab? ne bu hep karamsar yokmu sank? oraya g?d?pte memnun olan ......b?raz abart?l? g?b?me gel?or

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

splish splash i?renç bir yer kusura bakma ama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks