evet arkadaþlar mrb, görüþmeden bahsetmek istiyorum biraz ama öncesinde benden önce giren 2 kiþiden bahsedicem özetlemek gerekirse çocugun okudugu okul imamhatipmiþ ve görüþme biyerden sonra türkçe devametti bu arkadaþ vizeyi aldý bir 2.si ise yine türkçe devameden bi görüþme çocugun belli yýllar arasýnda boþlugu görünüyo kadýn sordu buralarda neyaptýn diye çalýþtým dedi ailemin durmuyoktu dedi ama þuan okudugu okul özelmiþ hani ailenin durumu yoktu falan dedi kadýn neyse fazla detay vermeyim bu arkadaþta vize aldý neyse kendi görüþmemden bahsetmek istiyorum ilk giriþte anlaþmazlýk yaþadým where ile what karýþtý sonra düzelttim bölümümü sormuþtu. sonrasýnda kadýn bilgisaya uzun süre baktý benim daha önceden reddim vardý turist vizesi için neyse sonra notlarý mý sordu söyledim transkripte baktý tabi onlarda biraz düþüktü sonrasýnda ne iþ yapýcagýmý sordu onuda söyledim sonrasýnda yeþil kagýdý verdi ds evraklarým eksik oldugundan ve sonunda have good day dedi sizce nasýl bi görüþme yorumlarýnýzý bekliyorum bence biraz ortada gecmiþ gibi![]()

Alýntý
Bookmarks