arkadaþlar öncelikle þunu söylemek ýstýyorum sýfýr ýngýlýzceyle gýttým sakýn korkmayýn bende cok korkuyodum sonucta hýc ýngýlýzce býlmýyorum. sadece bu forumdaký sorularý ezberledým. hiç stres yapacak bý durum yok gayet guleryuzlu ýnsanlar sansýma mýdýr nedir sadece ýký gorevlý vardý sarýsýn adam býde, baya guzel bý hanýmefendý))
dýger zencý kýlolu olanla asyalý olan yoktu herkes sadece 2 gýsede gýrdý gorusmeye. yaklasýk 1 saat once ordaydým numaramý aldým ve 10larca kýsýnýn mulakatýný dýnledým sorduklarý sorular hep aynýydý ve hýc kýmseye red vermedýler. ýnanýn benden daha kotulerýde vardý herkes aldý. bana 4 soru sordu
g:what is your subject ?
b:economi
g:dondurmamý satacaksýn?
b:yes
g:babanýn iþi ne?
b:xxx
gpa'n kaç?
2.10
sadece bu sorularý sordu bana. býde not oratlamasý kotu olanlara neden kotu gýbýsýnden bý soru sordu heralde cok anlamadým
babamýn ýsiný soledýýmde baya guldu yanlýs teleffuz etmýstým benýmde sonradan aklýma geldý.. kendýsý duzelttý arkasýndan kahkahalarla býseyler daha soyledý ama ben anlamadým
onemýde yok zaten yeþil kagýdý vermýstý elýme býde ds 2019 fln dedý bende thank you dedým ve gulerek ayrýldým.
hýc kasýlmaya gerek yok sýzýn takýldýgýnýz yerde 2 kere daha bastýrarak ýngýlýzce soruyo yýne anlamazsanýz turkçe soruyo)) bu kadar basýt yaný kýmseyede red vermedýler.
bu arada kýmýlerýne yesýl buyuk kagýt kýmýlerýnede yesýl kucuk kagýt verýyolardý onlarýn bý farký varmý ornegýn bana kucuk olanýndan verdýler:??

))
Alýntý

Bookmarks