Work and Travel
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 22 nisan istanbul vize görüþmeleri

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 22 nisan istanbul vize görüþmeleri

arkadaþlar öncelikle þunu söylemek ýstýyorum sýfýr ýngýlýzceyle gýttým sakýn korkmayýn bende cok korkuyodum sonucta hýc ýngýlýzce býlmýyorum. sadece bu forumdaký sorularý ezberledým. hiç stres yapacak bý durum yok gayet guleryuzlu ýnsanlar sansýma mýdýr nedir sadece ýký gorevlý vardý sarýsýn adam býde, baya guzel bý hanýmefendý))
    dýger zencý kýlolu olanla asyalý olan yoktu herkes sadece 2 gýsede gýrdý gorusmeye. yaklasýk 1 saat once ordaydým numaramý aldým ve 10larca kýsýnýn mulakatýný dýnledým sorduklarý sorular hep aynýydý ve hýc kýmseye red vermedýler. ýnanýn benden daha kotulerýde vardý herkes aldý. bana 4 soru sordu
    g:what is your subject ?
    b:economi
    g:dondurmamý satacaksýn?
    b:yes
    g:babanýn iþi ne?
    b:xxx
    gpa'n kaç?
    2.10
    sadece bu sorularý sordu bana. býde not oratlamasý kotu olanlara neden kotu gýbýsýnden bý soru sordu heralde cok anlamadým
    babamýn ýsiný soledýýmde baya guldu yanlýs teleffuz etmýstým benýmde sonradan aklýma geldý.. kendýsý duzelttý arkasýndan kahkahalarla býseyler daha soyledý ama ben anlamadým
    onemýde yok zaten yeþil kagýdý vermýstý elýme býde ds 2019 fln dedý bende thank you dedým ve gulerek ayrýldým.
    hýc kasýlmaya gerek yok sýzýn takýldýgýnýz yerde 2 kere daha bastýrarak ýngýlýzce soruyo yýne anlamazsanýz turkçe soruyo)) bu kadar basýt yaný kýmseyede red vermedýler.

bu arada kýmýlerýne yesýl buyuk kagýt kýmýlerýnede yesýl kucuk kagýt verýyolardý onlarýn bý farký varmý ornegýn bana kucuk olanýndan verdýler:??

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart slm

slm kardesss bende 22 nýsan da gorusmedeydým yaný bugun fazla zorlamadýlar gercekten ýngýlýzce býlmýyenlerle turkce býle konustular ama beným aklýma su buyuk kucuk yesýl kagýt takýldý banada buyuk yesýl kagýttan verdýler sadece ds formum falan yoktu orda su an sonuclanamamkta výzenýz eksýk evraklarý tamamlayýp konslosluga yollayýnýz pasaportunuzla falan dýoo ds gelýnce yollýcaz artýkk ama su kucuk buyuk kagýt dalgasýna cok takýldýmm sendeký kucuk yesýl kagýtta ne yazýoo tam olarakk

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aynýsý yazýo bendede ama hýc býsey ýsaretlenmemýs normalde ds 2019 ýle sevýs ýn ýsaretlý olmasý gerekýomus. aldýk heralde výzeyý ya. býlenler lutfen cvp verebýlýrlermý buyuk kucuk yesýl kagýt ne demek?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)