29 Nisan'da Ankara'da saat 13.15'te vize görüþmem var.Çok heyecanlý ve stresliyim.Transcriptim 3.15 ve ingilizcem orta seviyede sizce vizeyi alýrmýyým?
29 Nisan'da Ankara'da saat 13.15'te vize görüþmem var.Çok heyecanlý ve stresliyim.Transcriptim 3.15 ve ingilizcem orta seviyede sizce vizeyi alýrmýyým?
espiyon býrak bizim yaþadýgýmýz heycaný oda yaþasýn
gerci kimse senin kadar cok kafaya takamaz notu
Arkadaþým alýrsýn vizeyi rahat nekadar söylersem söylim heycanlanýcaksýn salona girdiginde geçecek numaran yanýcak gidiceksin parmak izi cart curt 2. kez numaran yanýcak gidiceksin hangi bölümde okuysoun not ortalaman kac(bana sormamýstý) okulu bitirince ne yapýcaksýn babaný anneni kardesin varsa kardesini sorar orda nerede calýsacagýný sorar . bukadar sen yinede tüm vizeye girenleri oku, benim yazdýgýmýda oku detaylý anlatmýsým elciligi fln sonra heycanlan 29 unda git al vizeni gel buraya yaz tecrübeni
abi kimse yaþamasýn benim yaþadýðým heyecaný artýk vizede yardým elçisi olacam sitedeki görüþmeye gideceklere
![]()
Heyecanlanacak bir durum yok diyeceðim ama gene de heyecanlý olacaðýn için birþey demiyorum
Çok rahat olmaya çalýþ, kendini hiç kasma, karþýdakiyle konuþurken kendinden emin ve net cvplar vermeyi ihmal etme ayrýntýlar için tecrübeli arkadaþlar var, siteyi dolaþýrsan daha faydalý bilgilere ulaþabilirsin.
vizeyi aldýn dostum rahat ol... ama sana sunu extradan solerr "oww ur gpa is very well. did u har study mannn?"![]()
arkadaþlar bugun vizem basýlmýþ durumda þirkete geldi.![]()
hayýrlý olsun arkadaþým bol eglenceli bir yaz geçirirsin umarým
3,15 diyorsun yaa...alay mý ediyorsun_?
eðer az çok ingilizcen de varsa hayýrlý olsun þimdiden...![]()
arkadaþým göz korkutmak gibi olmasýn ama öncelikle bölümünü sormak istiyorum. bir diðer alt baþlýkta konustuk arkadaþlarla da sanada bikaç açýklama yapayým. eðer bölümün siyasi bilimlerdense kesinlikle kliþe sorular bekleme. çunku benim arkadaþlarýma sýrf politik sorular sordular. özellikle komþu ulkelerle olan iliþkiyi soruyor. ab sürecini soruyor girebilirmi giremezmi diye. bu tür sorulara hazýrlýklý ol. ankara biraz sýkýntý vize için. 3.35 le alamayan war aman diyim![]()
ortalama yeteri kadar fazla zaten, adamlar görüþme esnasýnda da anlamasan bile ilk seferde bir kaç tekrar yapýyorlar ve tane tane söyluyorlar. o yuzden çok sýkýntý yaþamazsýn rahat ol. cool davran ellerin titremesin adamýn karþýsýnda benim ilk seferde her yerim titriyordu ortalamam duþuk alamam korkusuyla. öyle de olmuþtu. ama sonrasýnda çok rahat gittim aldým vizeyi. Panik yapma, cool ol, anlamadýðýnda guleryuzle tekrarlat ne sordugunu cevapla bitsin gitsiniþte vize cepte
)
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks