Work and Travel
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Utah'a Giden Bir Arkadas Var Mi???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı borders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, 2006 yazında utah salt lake city'de çalışmıştım. utah ile ilgili sorularınız olursa burdayım
    meraba biz arkadaşımla utaha gitmeyi planlıyoruz şehir merkezinde otelde saati10.2$ konaklama aylık150$ iki kişilik oda +indirmli yemek.. ilk defa gidiceez fikirlerini öğrenebilirmiyiz bu şartlar uygunmu?? ikinci iş imkanı nasıl orada çok soru sorduk ama

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı safur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba biz arkadaşımla utaha gitmeyi planlıyoruz şehir merkezinde otelde saati10.2$ konaklama aylık150$ iki kişilik oda +indirmli yemek.. ilk defa gidiceez fikirlerini öğrenebilirmiyiz bu şartlar uygunmu?? ikinci iş imkanı nasıl orada çok soru sorduk ama
    dostum sanırım bana teklif edilen işte bu,sanırım aynı şirketle gideceğiz bende kabul etsemmi diye düşünüyorum ama iş niteliği hakkında pek bilgi alamadım henüz yarın ofise gidip konuşacağım.işin niteliği hakkında bilgi sahibiysen biraz açıklarsan sevinirim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sanırım bana teklif edilen işte bu,sanırım aynı şirketle gideceğiz bende kabul etsemmi diye düşünüyorum ama iş niteliği hakkında pek bilgi alamadım henüz yarın ofise gidip konuşacağım.işin niteliği hakkında bilgi sahibiysen biraz açıklarsan sevinirim.
    benim bildiğim bu iş housekeeper işi otalde utah moab da quintstar otelleri ben de oraya gidiyorum da garsonluk yapcam

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ladybird_gdansk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim bu iş housekeeper işi otalde utah moab da quintstar otelleri ben de oraya gidiyorum da garsonluk yapcam
    ben edu.dan vazgeçtiğim için utaha gelemiyorum sizinleaçıkçası iş güzel para ve konaklama olarak ama beni utah konusunda sıkan moab da mormonların olması biraz tutucu biryer olması,off günlerde pek yapacak aktivitenin olmaması vs.ama ondan önce caydıran edu.nun ilgisizliği oldu.e bir türkte eksik olsun deilmi ne yapcaksınız okadar türk orda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben edu.dan vazgeçtiğim için utaha gelemiyorum sizinleaçıkçası iş güzel para ve konaklama olarak ama beni utah konusunda sıkan moab da mormonların olması biraz tutucu biryer olması,off günlerde pek yapacak aktivitenin olmaması vs.ama ondan önce caydıran edu.nun ilgisizliği oldu.e bir türkte eksik olsun deilmi ne yapcaksınız okadar türk orda
    ya öyle deme bak moralim bozuluyor utah diyince, ben de pek beğenmedim sonradan ama seçtik artık. bol bol dağa çıkarız çöllerde deve gezdiririz artık inş son haftalar gezeriz california, new york falan onunla teselli oluyorum.
    bu arada eduyu ben de anlamış değilim, ben ve arkadaşımla ilgilendiler ama bu 7 marttaki jobfaire bizim okuldan 3 ark gitti onlarla hiç ilgilenmemişler ama bu sanırım şeyden kaynaklanıyor, önce kendin ilgileneceksin ve ilgilendireceksin. biz sürekli soru soruyor arattırıyorduk ama yine de genel anlamda öğrenciler ilgisizlikten şikayetçi bu yıl.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks