MRB arkadaþlar ilk defa wat a gidiyorum oraya gidince yapmamýz gereken ilk þeyler nelerdir=??????![]()
MRB arkadaþlar ilk defa wat a gidiyorum oraya gidince yapmamýz gereken ilk þeyler nelerdir=??????![]()
ben de merak ediyorum bu sorunun cevabýný. ilk gün direk kalýcaðýmýz yere mi gidelim, yoksa iþ yerimize uðrayýp ben geldim mi diyelim![]()
http://www.turkishwat.net/gitmeden-o...ler-t2433.html
Vardýktan Sonra
ABD ye vardýktan sonra havalimanýndan çýkmadan converter almayý ihmal etmeyin orda elektrikli aletlerinizn çalýþmasý için önemlidir.Burda Bauhaus gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz ayrýca gitmeden almak istiyorsanýz.
*Aileniz merak içinde sizi bekliyor olucak havalimanýndan calling card alýp onlarý ararsanýz seviniceklerdir
*Sevis validation iþlemini ilk 7 gün içinde yapmanýz gerekmektedir.Þirket sponsorlarýnýz sizi bazý sitelere yönlendirecektir çoðunlukla kendi özel web sitelerinden(online iþlem yapýlan site) bu sevis iþlemleri yapýlmaktadýr.Yapmadýðýnýz takdirde ne olursa olsun sýnýr dýþý edilebileceðinizi ve j1 vizenizin iptal ediliceðini unutmayýn.
*Social Security number için çalýþtýðýnýz veya kaldýðýnýz yere en yakýn ssn bürosuna gidip baþvurunuzu yapýn.
Ssn numaranýz geldikten sonra(2-4 hafta deniyor) bankada kendinize hesap açtýrýn bazý bankalar sizden ssn numaranýzý isteyebiliyor ama küçük yerel bankalar istemedende yapabiliyor ssn e baþvurdum gelmesini bekliyorum dediðinizde.Hesap açtýrýp bir kart sahibi olmak para iþlerinizi kolaylaþtýrýcaktýr.
*Saðlýk sigortanýzý sponsor þirketiniz saðlýyýcaktýr sizin için bir diðer önemli belgedir( fakat ds2019 belgenizin bitiþ tarihiyle saðlýk sigortanýzda biticektir bu yüzden tatil döneminiz için sponsorla irtibata geçmeyi unutmayýn programýnýzý sonlarýna doðru)
Nüfus Cüzdanýmýzý götürecek miyiz???
2009 yýlý WAT programýna ilk kez katýlýyorum.
Çalýþacaðým Ýþ:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
valla pasaport var.cuzdana falan bakmazlar artýk bi gecerliligi olurmu onda bile supheliyim pasaport zaten o iþi goruyor kanýmca...
ne nüfusu abi pasaport orda olay ayrýca dedigi gibi bi geçerliligide yoktur
Edit : ben götürücem![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
zaten, geçerli olduðu yer (elçilik) yada gerekebileceði yer (elçilik) için soylemiþtim...
akbili de götürsek mi napsak
ya iþten en erken ayrýlma tarihimle okul açýlýþ tarihi uyuþmadýðýndan tekrar belgeleri topladýk
kýz arkadaþýmýnki geldi geçen hafta konsolosluða gönderdik onu da bekliyoruz
benim ds de bu hafta gelecek
iyi güzel yazmýþsýnýzda arkadaþlar gidince direk kaldýðýmýz yeremi gidicez yoksa iþe gidip ben geldim hi mý dicez? ilk dialoglar nasýl olmalý nasýl olur ?==)?
bu arada benim de geri dönme tarihimle okul kayýt dönemi uyuþmuyor dolayýsýyla bir arkadaþa noterden yetki býrakýcam benim kaydý o onaylatcak
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks