MRB arkada?lar ilk defa wat a gidiyorum oraya gidince yapmam?z gereken ilk ?eyler nelerdir=??????![]()
MRB arkada?lar ilk defa wat a gidiyorum oraya gidince yapmam?z gereken ilk ?eyler nelerdir=??????![]()
ben de merak ediyorum bu sorunun cevab?n?. ilk gün direk kal?ca??m?z yere mi gidelim, yoksa i? yerimize u?ray?p ben geldim mi diyelim![]()
http://www.turkishwat.net/gitmeden-o...ler-t2433.html
Vard?ktan Sonra
ABD ye vard?ktan sonra havaliman?ndan ç?kmadan converter almay? ihmal etmeyin orda elektrikli aletlerinizn çal??mas? için önemlidir.Burda Bauhaus gibi büyük marketlerde bulabilirsiniz ayr?ca gitmeden almak istiyorsan?z.
*Aileniz merak içinde sizi bekliyor olucak havaliman?ndan calling card al?p onlar? ararsan?z seviniceklerdir
*Sevis validation i?lemini ilk 7 gün içinde yapman?z gerekmektedir.?irket sponsorlar?n?z sizi baz? sitelere yönlendirecektir ço?unlukla kendi özel web sitelerinden(online i?lem yap?lan site) bu sevis i?lemleri yap?lmaktad?r.Yapmad???n?z takdirde ne olursa olsun s?n?r d??? edilebilece?inizi ve j1 vizenizin iptal edilice?ini unutmay?n.
*Social Security number için çal??t???n?z veya kald???n?z yere en yak?n ssn bürosuna gidip ba?vurunuzu yap?n.
Ssn numaran?z geldikten sonra(2-4 hafta deniyor) bankada kendinize hesap açt?r?n baz? bankalar sizden ssn numaran?z? isteyebiliyor ama küçük yerel bankalar istemedende yapabiliyor ssn e ba?vurdum gelmesini bekliyorum dedi?inizde.Hesap açt?r?p bir kart sahibi olmak para i?lerinizi kolayla?t?r?cakt?r.
*Sa?l?k sigortan?z? sponsor ?irketiniz sa?l?y?cakt?r sizin için bir di?er önemli belgedir( fakat ds2019 belgenizin biti? tarihiyle sa?l?k sigortan?zda biticektir bu yüzden tatil döneminiz için sponsorla irtibata geçmeyi unutmay?n program?n?z? sonlar?na do?ru)
Nüfus Cüzdan?m?z? götürecek miyiz???
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
valla pasaport var.cuzdana falan bakmazlar art?k bi gecerliligi olurmu onda bile supheliyim pasaport zaten o i?i goruyor kan?mca...
ne nüfusu abi pasaport orda olay ayr?ca dedigi gibi bi geçerliligide yoktur
Edit : ben götürücem![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
zaten, geçerli oldu?u yer (elçilik) yada gerekebilece?i yer (elçilik) için soylemi?tim...
akbili de götürsek mi napsak
ya i?ten en erken ayr?lma tarihimle okul aç?l?? tarihi uyu?mad???ndan tekrar belgeleri toplad?k
k?z arkada??m?nki geldi geçen hafta konsoloslu?a gönderdik onu da bekliyoruz
benim ds de bu hafta gelecek
iyi güzel yazm??s?n?zda arkada?lar gidince direk kald???m?z yeremi gidicez yoksa i?e gidip ben geldim hi m? dicez? ilk dialoglar nas?l olmal? nas?l olur ?==)?
bu arada benim de geri dönme tarihimle okul kay?t dönemi uyu?muyor dolay?s?yla bir arkada?a noterden yetki b?rak?cam benim kayd? o onaylatcak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks