Biraz gec gördüm ama bazı seyleri yazayım ben de. Öncelikle Mc de calısan birisi olarak domuz olayı o kadar da abartıldıgı kadar degil. Sabah saat 10 civarına kadar domuz eti pisiriliyor sadece. Sonra nerdeyse bütün gün grilllere hic domuz eti konmuyor beef, chicken flets, vs pisiriliyor. Gelen et kolilerinde de cok iyi hatırlıyorum %100 beef yazıyordu. Domuz eti yok yani Big Mc , Cheeseburger, Hamburger, vs tarzı ürünlerde. Burgerlarda sadece 1 tanesinde domuz eti vardı o da galiba Crispy Chicken Club olması lazım. Sabah menülerinden ( Domuz eti pisen ) sonra da ocakları iyice temizlerdik, gün boyu da ara ara tabi. Ögleden sonra saat 3 te 5 te alcagınız Hamburgerin domuz etiyle alakası olmaz yani. Benim önerim yagda kızarmıs tavuk tarzı seyler. Yagda kızarmıs da her ne kadar saglıklı olmasa da ( Zaten Mc ler baslı basına saglıksız ) en azından Domuz etiyle %500 alakası yok Bence Nuggets, Crispy Snap Wrap , Crispy Chicken Classic tarzı seyler yiyin ve özellikle Hot & Spicy deneyin derim.
Ekmek su vs olayında ise biz ekmek buluyorduk. Walmartta ve WinnDixie de falan vardı ve 300gr civarı bir sey 1.10$ civarıydı. Türkiyedeki ekmekleri aratsa da cok köyü deildi. En azından Uno ya falan benziordu. Sütlerini hic sevmemistim, tatsız tuzsuz bi seydi. Sadece corn flex in üzerine dökmek icin alıyorduk. Yagsız ton balıgını da sakın almayı derim cok kötü. TR deki mis gibi zeytinyaglı ton balıgının uzagından gecmez. Yakınınızda walmart evde de microdalga varsa dondurulmus spicy chicken alın, yanına da tortillo (lavaş ekmegi gibi bir sey ) alın dürüm tarzı bir sey yapın İcine Ranch sos, acılı mexican sosu tarzı bir seyler de koyunca yeme de yanında yat. Sosu size kalmıs.
Bunlardan sonra kilo alma olayına da gelirsek ordayken baya yemek yiyordum. Bir ögünde orta boy pizza + kola falan tek basıma götürüyordum cok rahat. Ama ya bisiklet tepesindeydik ya da işte deli gibi calısıyorduk ki eritiyordum hatta kilo bile vermis olabilirim. Asıl sorun ordan dönünce Türk yemeklerine dayanınca 10 kilo almak oldu vs vs baya uzun oldu yeter, okurken sıkılıcaksnız.