Work and Travel
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Expedia dan Kredi Kartıyla Bilet Alımı-YARDIM

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sorularvar:

arkadaşım bu provizyon olayını sana şöyle açıklayabilirim .

Bir arkadaşımlada konuştum oda benim için kredi kartından paypaldan alışveriş yapıyordu . Ama paypal her hesap için (öncü) sanırım 1 2 dollarlık bir miktar çekiyor ve senin bankayı arayıp bu çekilen paranın provizyon numarasını paypala iletmeni istiyor. Böylelikle her türlü kendini güvene alıyor paypal . Expedia da böyle birşey yapmıs . 1.69 tl authorization code çekmiş önce expedia . tamam bu provizyonu expediaya verıyorum hesabımı onaylıyor fakat dandiklik bu işten sonra başlıyor . saat 10:21:00 da 1.69 tl . 10:21:01 de ise bileti ucretını cekmıs expedia . önce onaylanmadan çekılmemesı gereken birşeyi çekmiş bu dandik şirket ve 2 kere provizyon numarasını vermen gerekıyor . ben 1.69 u expediaya verdım fakat Expedia dediki (!) bizden bu iş çıktı artık deltayı arayın biletinizi sorun ! bune peeeriz bu ne lahana turşusu ! ayrıca ben bunları expedia ile konusurken ilk 4-5 saat boyunca benım bılet alma işlemımın olmadıgını bile soyledıler ancak telefonla arayınca anladı geriler! olay bundan sonra başladı . bankayı arıyorum provizoyn numarasını teyid ediyorum ardından deltayı arıyorum numarayı verıyorum boyle birşey yok isminiz bile yok diyorlar !!! sonra bankaya fax çektim bende sıkıntımı belirttim direk. telefon bankacılıgını kullandım provizyon bolumunden bir hanfendi çok ilgilendi sagolsun ! 1 hafta içinde karşı taraf sızın paranızzı onaylamazsa geri iade edilecek dedi ! içime su serpti . (grnti bnksı) olay böyle gelişti işte ! o bir hafta nasıl geçti anlatamam . çünküü bütün param oydu o anda ve bir an önce bileti alıp kurtulmak ıstıyordum ! ucuz etin yahnisi yavan olur der anacıgım hep ! Doğruymuş thy direct fly 621 euro'ya aldım...deltanın business ından iyidir :P

Edit: Ayrıca sorularvar arkadaşımıza da demişlerki sizz bileti alırken sayfa update edıyordu thy ucuşları guncellıyordu falan fıstık . yalan ! Aynısını banada dediler ve artık biz bişey yapamayız delta ile konusun ! biletin parasını bız ılettık biz aracıyız sizin authorization code paranız gerı duser gerısını bılemeyiz diyorlar !
    Konu berkay12 tarafından (24-04-2010 Saat 02:45 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)